BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

AU PRINS HOTUL CE NU ERA HOT: TELENOVELA CU O MASINA DE 70.000 DE EURO CE ERA DECLARATA FURATA (FOTO)

In cursul zilei de ieri va prezentam un caz primit de la biroul de presa al IPJ Maramures, conform caruia poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au depistat, pe raza municipiului Baia Mare, un autovehicul care figura urmărit de poliţişti din Caraş Severin. Pana aici nimic deosebit. Doar ca masina a fost gasita tocmai la cel care o avea in proprietate (leasing).

In cele ce urmeaza va prezentam declaratia celui care a fost suspectat de politie de comiterii infracţiunii de furt calificat.

„Eu am luat masina pe leasing operational, pe romaneste e un fel de chirie de la Mercedes Service Leasig. Masina am dat-o unei persoane cu imputernicire sa o conduca in tara doar pana la data de 30 noiembrie 2017. Apoi trebuia sa mi-o returneze sau sa o cesioneze pe firma lui. Daca iesea din tara trebuia sa imi spuna iar eu la randul meu sa cer de la Mercedez acord pentru a iesi din tara. Am aflat ca acesta a plecat din Romania cu masina si o pus anuntatul pe OLX cum ca ar ceda leasing pentru 10.000 euro. A fost sunat de cineva din Herculane si s-au inteles pentru 4.500 euro, plus o masina Mini-Cooper. S-au intalnit in Frankfurt si au facut targul. Am inteles ca au facut ceva contract de mana prin care cel din Herculane primeste masina GLE si se obliga sa plateasca ratele.

Asta practic e furt de la mine si inselaciune atat fata de mine cat si fata de barbatul din Herculane, care pana acum parea cumparator de buna credinta. Astea toate s-au intamplat pana in decembrie 2017. In 30 decembrie eu am aflat ca barbatul caruia i-am dat dreptul sa o conduca a dat masina si nu am mai reusit sa dau de urma lui. In 4 ianuarie am vorbit cu mama lui care mi-a dat cheia de rezerva a masini si a doua zi mi-a trimis o poza cu buletinul cumparatorului. Sambata am plecat spre Herculane, dar cumparatorul nu era acasa. Am vorbit cu el la telefon i-am explicat tot ca tot ce au facut ei doi nu este vanzare si i-am spus ca daca doreste sa ia masina pe el in leasing eu nu am pretentii financiare. I-am spus sa vina in Baia Mare sa facem actele la Mercedes. A inceput sa ma minta si sa tot amane. Duminica trecuta am aflat ca si barbatul din Herculane vrea sa vanda masina tot cu 10.000 de euro. Am urcat in masina si m-am dus acolo si la ora 22 am luat masina dintr-o parcare, folosind cheile de rezerva. Cand a iesit de la ceva chef a vazut ca nu e masina si a declarat-o furata. Eu am adus masina si am parcat-o la Mercedes, dupa care m-am dus la Politie. Pe drumul spre casa chiar am vorbit la politie si le-am spus ca nu este niciun furt si ca am convorbirile telefonice si pe whatsapp cu barbatul din Herculane, drept dovada” ne-a declarat in exclusivitate proprietarul masinii in valoare de 70.000 de euro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – Câți bani și ce acte avea Cherecheș asupra lui în momentul arestării! Avea inclusiv legitimația de deputat

Vasile Dale

VIDEO: Pompierii militari din Fărcașa au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrică de scândură din județul vecin

Vasile Dale

Galerie foto – ACCIDENT Şieu. Şase victime, printre care patru copii. Șoferul (23 ani) a fugit. Nu a fost prins (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.