Eveniment

CONTROALE PE DRUMURILE PUBLICE: PESTE 100 DE AUTOVEHICULE VERIFICATE IERI DE POLIŢIŞTII RUTIERI MARAMUREŞENI

Poliţiştii rutieri au continuat controalele pe drumurile publice pentru a preveni, depista şi combate producerea de accidente rutiere.

Pe parcursul zilei de ieri au fost verificate peste 100 de autovehicule care se deplasau pe raza judeţului şi pentru neregulile constatate au fost aplicate 92 de sancţiuni contravenţionale.



Poliţiştii din Şomcuta Mare au acţionat pe DN1C, cei din Seini au desfăşurat activităţi pe D.E. 58 şi pe D.J. 109I iar poliţiştii din Ocna Şugatag, Borşa şi Vişeu de Sus au oprit pentru control mai multe autovehicule care se deplasau pe raza lor de competenţă.

Unele activităţi au fost desfăşurate în comun cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, pentru depistarea acelor şoferi care, deplasându-se cu maşini ce au defecţiuni tehnice, pun în pericol siguranţa participanţilor la trafic.

Poliţiştii i-au depistat pe şoferii care au încălcat limitele de viteză, au ignorat semnificaţia unor indicatoare, nu au acordat prioritate de trecere sau au încălcat alte norme rutiere. După ce au oprit pentru verificări peste 100 de autovehicule, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 23 500 de lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut două permise de conducere şi au retras cinci certificate de înmatriculare.

Pe D.N. 18, în localitatea Tisa, poliţiştii au depistat un tânăr de 23 de ani, din Rona de Jos, care conducea un autoturism deşi avea permisul de conducere suspendat.

Pe numele lui poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

(Foto: Politisti.ro)

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA SIGHETU MARMAŢIEI: Un bărbat s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO / TRAGEDIE LA MOISEI: Patru fetiţe au rămas orfane după ce tatăl lor s-a electrocutat mortal încercând să dea jos un zmeu agăţat de firele de curent

Redactie

ACCIDENT RUTIER GRAV/ FOTO: Impact frontal între Câmpulung la Tisa şi Săpânţa. Două victime, una decedată (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult