BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACELASI FALS COPILOT TAROM: A PLECAT CU UN TELEFON SI FARA SA PLATEASCA DIN LOCAL DIN BAIA MARE (FOTO/VIDEO CAMERE SUPRAVEGHERE)

Apar tot mai multe informatii despre Mihut Munceleanu, 34 ani, din Brasov, principalul suspect in mai multe inselaciuni comise in municipiul Baia Mare in dauna a mai multor hoteluri. Acesta era imbracat in uniforma Companiei Aeriene Tarom, se caza, manca si consuma tot din minibarul hotelurilor, apoi disparea fara urma.

In cursul zilei de astazi am fost informati ca in 3 ianuarie 2018, acelasi individ, a fost la un local din Baia Mare unde a consumat mai multe produse.

La un moment dat individul a cerut barmanului telefonul mobil pentru a vorbi cu cineva, apoi i l-a returnat. Nu a trecut mult timp ca a cerut din nou telefonul. Doar ca de aceasta data, tot vorbind la telefon, individul a iesit din local s-a urcat intr-un taxi si dus a fost. Cu tot cu telefon, dar si fara sa achite nota de plata.



Barmanul a declarat pentru vasiledale.ro ca sambata va depune plangere la politie pentru furtul telefonului Huawei P9.

O alta cititoare ne-a scris tot in cursul zilei de astazi: „Am dat un anunt pe OLX pentru o chirie. Acest individ m-a sunat toata saptamana trecuta. S-a dat drept angajat Tarom, dar sincer mie mi s-a parut foarte dubios. Bine ca nu l-am primit in casa ca poate mi-o golea”.

VEZI AICI CUM SE CAZA IN HOTELURILE DIN BAIA MARE FARA SA PLATEASCA!

TUPEU MAXIM: SE RECOMANDA COPILOT LA COMPANIA TAROM, SE CAZEAZA IN BAIA MARE, MANANCA SI BEA, APOI DISPARE (ACTUALIZARE 2 – VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)

Te-ar putea interesa si

VIȘEU DE SUS: ”PUȚULICĂ DE VIȘEU” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Vasile Dale

OMICRON: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare, blocaţi în Pretoria, Africa de Sud. Zborurile au fost anulate!

Redactie

Șase inculpați, trimiși în judecată de DIICOT pentru trafic de minori și proxenetism. Recrutau persoane inclusiv din Maramureş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult