EvenimentMaramuresul Istoric

CONTRABANDĂ LA PIAŢĂ – PESTE 350 PACHETE CU ŢIGĂRI CONFISCATE DE POLIŢIŞTII SIGHETENI

Acţiunile pentru combaterea contrabandei cu tutun continuă. Ieri, 17 ianuarie, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au acţionat în Piaţa Agroalimentară, unde au prins în flagrant o femeie care comercializa ţigări de contrabandă. Au fost confiscate 362 de pachete.

În cursul zilei de ieri poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au acţionat în Piaţa Agroalimentară din municipiu pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări de contrabandă.

În cadrul activităţilor desfăşurate poliţiştii au prins în flagrant o femeie de 49 de ani, din municipiu, care oferea spre vânzare mai multe pachete cu ţigări provenienţă ucraineană.



De asemenea, poliţiştii au constatat că femeia depozita ţigările pe care le comercializa într-un depozit din incinta pieţei.

Pe numele său poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. De asemenea, 282 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, găsite în mai multe sacoşe şi pungi în depozit, au fost ridicate în vederea confiscării.

Alte 80 de pachete au fost confiscate de la diferite persoane fizice şi juridice care nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun rămâne o prioritate pentru poliţiştii maramureşeni iar activităţile pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care deţin şi comercializează astfel de ţigări vor continua.

Te-ar putea interesa si

CERCETAT PENTRU TREI INFRACŢIUNI: La adăpostul nopţii a încercat să se sustragă controlului poliţiştilor din Şomcuta Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV: La Săliștea de Sus, un tânăr băut a derapat pe polei și s-a izbit de o mașină care circula regulamentar

Vasile Dale

HAOS TOTAL: Jumătate din secția Urologie au transformat-o în secție ATI la Spitalul Județean Baia Mare. Tot mai mulți angajați depistați pozitiv COVID-19

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult