EvenimentRecomandate

TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: ACCIDENT RUTIER PE DRUMUL EUROPEAN E 58, ÎN ZONA DURA, SOLDAT CU O PERSOANĂ ÎNCARCERATĂ (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Un accident rutier deosebit de grav s-a petrecut în după-amiaza zilei de joi, 18 ianuarie, pe drumul european E 58, în Tăuţii Măgherăuş, în zona Dura, soldat cu o persoană încarcerată.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de intervenţie ale pompierilor, ambulanţei şi poliţiei.



În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, care din cauza unor manevre greşite s-au ciocnit frontal, apoi s-au izbit de parapetele de pe marginea şoselei.

ACTUALIZARE

A părăsit locul accidentului, dar a fost depistat rapid de poliţişti: Pe D.N.1C, între Baia Mare şi Tăuţii Măgherăuş, s-a produs un accident de circulaţie cu o victimă iar şoferul vinovat de producerea lui şi-a continuat deplasarea. În urma sesizării prin SNUAU 112, poliţiştii Serviciului Rutier s-au deplasat de urgenţă la locul indicat pentru a efectua verificări iar şoferul care a părăsit locul faptei, un polonez de 43 de ani, a fost oprit la scurt timp de poliţişti, pe raza localităţii Săbişa.

Cercetările efectuate  au relevat că polonezul, care conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat pe o porţiune de drum în rampă, în momentul în care circulaţia revine la o bandă, şi a acroşat un autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers de un băimărean de 29 de ani. Maşina condusă de băimărean a derapat, a ajuns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus regulamentar de un sătmărean de 28 de ani. După producerea accidentului, şoferul care a provocat producerea accidentului şi-a continuat deplasarea până pe raza localităţii Săbişa, unde a fost oprit şi identificat de un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Seini.

Şoferul din Baia Mare a fost rănit şi transportat la spital, unde a rămas internat. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest însă i-au fost recoltate probe pentru a se stabili dacă în momentul producerii accidentului se afla sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe interzise. Ceilalţi doi conducători auto au fost testaţi de poliţişti iar rezultatul a fost zero în ambele cazuri.

Până la finalizarea cercetării la faţa locului şi a degajării autovehiculelor avariate, traficul a fost restricţionat pe o bandă pentru aproximativ o oră şi 30 minute.

 

Te-ar putea interesa si

INTERVENȚII ÎN MARAMUREȘ – O mașină de teren a luat foc în mijlocul drumului la Valea Chioarului. Foc și la Sighet

Vasile Dale

PERCHEZIŢII: Descinderi ale mascaţilor în Borşa. Șapte arme au fost ridicate și confiscate (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 MAI MUNCITORESC: BEAT CRITA UN SOFER S-A IZBIT VIOLENT DE DOUA AUTOTURISME PARCATE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult