Eveniment

ACCIDENTE ÎN MARAMUREŞ: FEMEIE LOVITĂ DE O MAŞINĂ PE TRECEREA DE PIETONI LA SIGHET, COPIL DE CINCI ANI RĂNIT ÎN BAIA SPRIE, IMPACT ÎNTRE DOUĂ MAŞINI LA RUSCOVA

La 15.40, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au intervenit pe strada Dragoş Vodă, pentru a efectua verificări în cazul unui accident de circulaţie soldat cu rănirea unei femei.

Poliţiştii au constatat că un bărbat de 46 de ani, din municipiu, a surprins şi accidentat cu autoturismul pe care-l conducea o femeie care traversa strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. Datorită leziunilor suferite femeia a ajuns la spital, unde a rămas internată. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi nu se afla sub influenţa alcoolului.

În Baia Sprie, un minor de 5 ani a fost rănit în urma unui accident. Verificările poliţiştilor au relevat că minorul, care era căzut de pe bicicletă în spatele unui autoturism, a fost accidentat de un autoturism al cărui conducător auto a efectuat manevra de mers cu spatele fără a se asigura.

Băiatul a fost transportat la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale iar şoferul, un tânăr de 22 de ani, din oraş, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

La ora 12.15, poliţiştii din Vişeu de Sus au intervenit la un accident produs pe D.J. 187, în Ruscova. Un bărbat de 41 de ani, a ieşit cu autoturismul din curtea unui imobil fără a se asigura şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un timişorean de 30 de ani, căruia nu i-a acordat prioritate de trecere.

O pasageră din maşina condusă de timişorean a fost rănită şi transportată la spital. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa alcoolului.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Bărbat carbonizat în urma unui incendiu care i-a distrus casa de pe str. Fierăstrăului (ACTUALIZARE)

Redactie

NUMIRE: Mihai Cosmin Pop, inspector școlar general la ISJ Maramureș

Redactie

BORŞA: Depistat de polițiști conducând cu o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.