National

ACCIDENT FEROVIAR: Un autoturism a intrat în coliziune cu trenul Carei-Jibou

Marţi, la ora 09:15, ISU Someş Satu Mare a fost anunţat, prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre producerea unui accident feroviar pe raza localităţii Tăşnad, unde un autoturism a intrat in coliziune cu trenul care circula pe relația Carei-Jibou.


Trei echipaje ale pompierilor militari, unul cu o autospecială de descarcerare, împreună cu un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Punctului de lucru Tăşnad şi unul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare s-au deplasat de urgenţă la locul indicat.

Ajunse la locul accidentului, forţele de intervenţie au găsit lângă autoturismul lovit de tren o femeie de aproximativ 48 de ani în stare de inconştienţă, cu multiple traumatisme la nivelul corpului.



Victima a fost preluată de echipajele medicale și transportată la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare.

În trenul implicat în accident, compus din doua vagoane, se aflau aproximativ 10 persoane care nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

Actualizare

Femeia implicată în tragicul eveniment de la Tășnad a decedat în timp ce era transportată la Unitatea de Primire Urgențe.

 

Te-ar putea interesa si

Au fost predați din Maramureș pe bază de proces-verbal. 3 persoane reținute de DIICOT în scandalul Azilelor Groazei. Majoritatea beneficiarilor erau de la DGASPC Maramureș și Covasna (foto)

Redactie

LA UN PAS DE MOARTE: DRUMUL SPRE SPITAL S-A TERMINAT IN ALBIA UNUI RAU PENTRU UN CUPLU DIN LEORDINA (FOTO)

Vasile Dale

Un maramureşean cu permisul suspendat a făcut accident între Apa şi Iojib

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult