BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Accident grav: Impact teribil pe bd Bucuresti. Patru raniti, un incarcerat (ACTUALIZARE – GALERIE FOTO)

Un grav accident rutier grav a avut loc în Baia Mare pe B-dul Bucuresti in fata la Center azi noapte conform informatiilor transmise de ISU Maramureş.

Doua autoturisme au fost implicate intr-un accident. În urma impactului puternic, doua persoane au fost ranite. O persoana a ramas incarcerata.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii pentru descarcerare, poliția și ambulanța.



Conform informatiilor un sofer ar fi incalcat marcajul dublu continuu fiind lovita de un autoturism care circula regulamentar.

ACTUALIZARE 1

Conform informatiilor primite pana la aceasta ora, soferul autoturismului Renault circula pe banda 1 dinspre Semiluna spre Tipografie. Pe banda 2 circula autoturismul Mercedes.

Soferul Renaultului a efectuat manevra de intoarcere fara sa se asigure si incalcand marcajul dublu continuu, fiind izbit in partea din stanga spate de soferul Mercedesului. Ulterior Renaultul a fost proiectat in parcarea de pe contrasens. Pasagerul din Renault a ramas incarcerat si iar soferul din Renault, soferul din Mercedes, precum si un pasager, au fost raniti.

Mai mult, o a treia masina parcata a fost avariata dupa ce cricul din portbagajul Renaultului s-a infipt in bara din spate a masinii parcate.

Niciunul dintre cei doi soferi nu a fost sub influenta bauturilor alcoolice.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramures

Azi – noapte, la ora 23.35, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare. Un tânăr de 28 de ani din municipiu, care conducea un autoturism pe banda I, a efectuat neregulamentar un viraj la stânga, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu. Astfel autoturismul condus de acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula în aceeaşi direcţie, pe banda II, fiind apoi proiectat pe sensul opus de mers unde a acroşat un alt autoturism parcat regulamentar. Şoferul de 28 de ani, precum şi cel din maşina acroşată, băimărean de 23 de ani, dar şi doi pasageri au fost răniţi în urma impactului şi transportaţi la spital, unde au beneficiat de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Te-ar putea interesa si

ANIVERSAREA JANDARMERIEI ROMÂNE: 171 de stejari plantaţi de jandarmii maramureşeni

Redactie

CONTROL ANPC LA KAUFLAND: Amenzi de peste 28 mii lei şi oprirea definitivă de la comercializare unor produse neconforme de circa 4 mii de lei

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Trei oameni răniţi din cauza unui cal apărut pe şosea la Mogoşeşti (ACTUALIZARE)

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult