BREAKING NEWSRecomandate

INUNDATII IN MARAMURES: 7 CURTI SI O GOSPODARIE DIN BERBESTI ACOPERITE DE APE. PERICOL SI PE RAUL FIRIZA

Atenţionarea hidrologică intrata în vigoare astazi, 3 februarie, şi valabilă până duminică, 4 februarie, ora 15.00, a facut primele pagube in Maramures.

Codul galben de inundaţii se referă la râurile din bazinele hidrografice Vişeu, Iza, Tur, Lăpuş (judeţele Maramureş şi Satu Mare), Someşul Mare (judeţul Bistriţa Năsăud), Someşul Mic – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu (judeţele Bihor şi Cluj), Crişul Repede – bazin superior (judeţele Cluj şi Bihor).

In Maramures au fost probleme in localitatea Berbesti, comuna Giulesti. Acolo au fost inundate 7 curti si o locuinta. Intervin pompierii din Sighetu Marmatiei si autoritatile locale.



Totodata, s-a emis o noua avertizare COD GALBEN – depasire COTA DE APARARE pe raul Firiza (116 cm) si este in crestere. Raul este monitorizat.

Actualizare ISU Maramures

​Pompierii sigheteni intervin în localitatea Berbești pentru înlăturarea efectelor produse de ploile căzute în ultimele ore. Militarii acționează cu 3 motopompe și o autospecială pentru evacuarea apei din 7 gospodării.
​În acest moment, județul Maramureș se află sub incidența codului portocaliu de vânt în zonele montane până astăzi, 03.02., la ora 20:00 și codului galben hidrologic, până mâine, 04.02., la ora 15:00.
​Pompierii maramureșeni rămân la datorie și vor interveni ori te cate ori va fi nevoie.

Te-ar putea interesa si

COD GALBEN – Primele pagube: autoturism distrus pe bd Traian din Baia Mare (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

MOARTE STUPIDĂ: Un bărbat din Rogoz în șanțul de pe marginea drumului. A murit înecat

Vasile Dale

BISTRIŢA NĂSĂUD: TIR din Maramureş, răsturnat pe mijlocul şoselei (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult