Tara Lapusului

S-AU ALES CU DOSARE PENALE: Doi bărbaţi din Groşii Ţibleşului au fost prinşi în flagrant în timp ce tăiau arbori ilegal

Poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările faţă de doi bărbaţi din Groşii Ţibleşului, prinşi în flagrant în timp ce tăiau arbori nemarcaţi.

Ieri, 05 februarie, poliţiştii din Băiuţ, împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Strâmbu Băiuţ au organizat o acţiune pentru depistarea şi tragerea la răspundere a celor care comit infracţiuni silvice.

Astfel, în locul numit „Vârful Minghet”, au fost prinşi în flagrant doi bărbaţi, de 19 şi 55 de ani, din Groşii Ţibleşului, care tăiau arbori verzi şi nemarcaţi, de esenţă molid.



În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că cei doi au tăiat ilegal 24 de arbori, cu un volum de peste 15 mc. În urma extinderii activităţilor de documentare, poliţiştii au mai găsit în localitatea de domiciliu a celor doi alţi 6.91 mc lemn, care a fost tăiat din acelaşi loc

. Întreaga cantitate de lemn a fost confiscată şi predată în custodie Ocolului Silvic Groşii Ţibleşului. În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori.

Furt din societate comercială soluţionat de poliţiştii din Seini

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de polițiștii din Seini au dus la clarificarea unui furt dintr-o societate comercială comis duminică pe raza oraşului. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată de poliţişti şi este cercetată pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Duminică, 04 februarie, poliția a fost sesizată cu privire la comiterea unui furt dintr-un magazin situat în Piaţa Unirii din Seini. Victima a declarat că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în magazinul pe care îl administrează şi au sustras produse cosmetice şi articole de îmbrăcăminte.

Activitățile de cercetare și documentare efectuate de polițiștii din Seini au dus la identificarea unui bărbat de 42 de ani, din comuna Medieşu Aurit, judeţul Satu Mare, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70% şi restituit părţii vătămate. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuitului.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: S-AU RASTURNAT CU MASINA LA RAZOARE. DOUA VICTIME, UNA INCARCERATA. SE PARE CA ERAU BAUTI (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EVENIMENT: SĂ FIM ALĂTURI DE CEI 15 credincioși – Hramul bisericii de lemn ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din Jugăstreni

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Câinele unui localnic din Lăpuș ar fi fost împușcat de un vecin. Polițiștii au deschis dosar penal

Vasile Dale

1 mesaj

Sarbazama februarie 7, 2018 at 11:17 pm

Ar fi trebuit sa te interesezi mai bine!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult