Eveniment

FURT ÎN GARA BAIA MARE: A smuls banii din mâna unui bărbat. A fost prins de poliţişti la scurt timp 

Fiind solicitaţi să cerceteze un caz de furt comis în staţia CFR Baia Mare, poliţiştii din cadrul Biroului Poliţie Transporturi Maramureş au demarat activităţile specifice de prindere şi identificare a autorului.

Operativitatea cu care aceştia au acţionat a dus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei la doar câteva ore de la sesizare.

Ieri, 06 februarie, un bărbat de 42 de ani din Copalnic Mănăştur a sesizat poliţia că în jurul orei 03.00, în timp ce se afla pe o bancă în incinta staţiei CFR Baia Mare, o persoană necunoscută i-a sustras din mână 105 lei.



Activităţile poliţiştilor, desfăşurate cu operativitate, au avut rezultat. La doar câteva ore de la sesizare a fost identificat un băimărean de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei.

De asemenea, banii sustraşi au fost recuperaţi şi restituiţi bărbatului. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

APEL DISPERAT PE FACEBOOK: Un sălăjean acuzat că înșeală oameni din Maramureș, Sălaj, Bistrița și Cluj (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VREME SEVERĂ: Cod galben și portocaliu de frig și ninsori

Redactie

PRĂPĂD ÎN JUDEŢ: Gospodării şi curţi inundate la Poienile de Sub Munte. Pericol la Repedea (FOTO, VIDEO)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult