Eveniment

RISCURILE ÎNCĂLCĂRII NORMELOR RUTIERE: Pieton accidentat la Piatra şi doi răniţi după coliziunea a două maşini la Rona de Sus

Regulile referitoare la circulaţia pe drumurile publice trebuie respectate cu consecvenţă şi responsabilitate. Orice abatere poate avea consecinţe grave.

Ieri dimineaţă, la 07.30, poliţia a fost sesizată că pe D.N.19, pe raza localităţii Piatra, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului poliţiştii au stabilit că un bărbat de 44 de ani, care conducea un autoturism pe direcţia Sighetu Marmaţiei – Satu Mare, a surprins şi accidentat un pieton de 61 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă.

Bărbatul accidentat a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şoferului i-au fost recoltate probe de sânge pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au intervenit şi pe raza localităţii Rona de Sus, la un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.

Neatenţia unui tânăr de 31 de ani, care nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, a avut ca efect coliziunea între cele două autovehicule.

Conducătoarea auto din maşina acroşată, o femeie de 40 de ani, şi o pasageră de 61 de ani din acelaşi autoturism au suferit leziuni corporale şi au fost transportate la spital.

Conducătoarea auto a rămas internată în spital. Cei doi conducători auto nu se aflau sub influenţa alcoolului.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările.

Acţiune comună poliţie – RAR la Borşa

Poliţiştii continuă acţiunile de control în trafic, alături de reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş.

O astfel de acţiune organizată pentru depistarea şoferilor care conduc pe drumurile publice autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă, a fost organizată ieri, 06 februarie, pe raza oraşului Borşa.

Cu această ocazie au fost depistate mai multe autovehicule care prezentau defecţiuni tehnice. Faţă de conducătorii acestora au fost luate măsuri de sancţionare contravenţională. Astfel, pentru cele 25 de sancţiuni constatate au fost aplicate amenzi de peste 10 000 de lei.

Totodată, pentru şase dintre autovehiculele verificate au fost retrase certificatele de înmatriculare iar într-un caz s-a dispus reţinerea permisului de conducere.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: INCIDENT LA NĂNEŞTI: Doi frați prinși sub un utilaj greu. Unul a decedat, celălalt e la spital în stare critică. Al treilea muncitor a scăpat teafăr (actualizare 3)

Redactie

BEAT SI FARA PERMIS: UN BAIMAREAN A INTRAT SUB REMORCA UNUI TIR PE DN1C IN LIVADA. O FEMEIE RANITA

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN LANŢ LA JUCU: O sigheteancă rănită, cinci maşini avariate (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.