Recomandate

ACTUALIZARE: Impact între trenul personal Baia Mare – Jibou şi un buldoexcavator. Şoferul utilajului amendat de poliţişti (Galerie foto)

Incident care se putea avea urmări grave s-a petrecut cu puţin timp între Recea şi Săsar.

Şoferul unui buldoexcavator, ajungând la trecerea la nivel cu cale ferata prevăzută cu Crucea Sfântului Andrei, a fost surprins şi lovit de trenul personal care circulă pe relaţia Baia Mare – Jibou.

Utilajul s-a răsturnat, dar şoferul a fugit de la locul accidentului. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Poliţie Transporturi Maramureş pentru a-l depista de şofer. Locomotiva trenului este de asemenea avariată.

ACTUALIZARE

Ieri după-amiază, în jurul orei 15.40, poliţiştii Biroului Poliție Transporturi au fost sesizați prin S.U.A.U. 112 că la trecerea la nivel cu calea ferată situată pe raza localității Săsar s-a produs un accident.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a constatat că trenul care circula pe relația Baia Mare – Jibou, a acroşat un buldo-excavator, proiectându-l în stâlpul de susținere al unui indicator rutier.

În urma coliziunii nu au fost înregistrate victime, însă a fost avariat  buldo-excavatorul în proporție de 10% şi partea dreaptă a măștii de protecție a automotorului CFR.

Linia C.F. Baia Mare – Satulung a fost închisă circulației feroviare între orele 15.54 și 16.25, iar trenul care circula pe relaţia Baia Mare – Jibou a plecat din H.M. Satulung pe Someș cu o întârziere de 40 minute.

Şoferul care conducea buldo–excavatorul, un bărbat de 39 ani, domiciliat în Bozânta Mare, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și 6 puncte de penalizare.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile percheziției din Borșa. Mascații au intrat în casă la ora 6.05 și au găsit materialele pirotehnice comandate online

Vasile Dale

ULTIMA ORA: IMPACT VIOLENT INTRE UN AUTOTURISM SI UN MICROBUZ PE DN18B IN PASUL PIETRIS (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

COVID-19: Azi, al patrulea deces de coronavirus în România

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.