Maramuresul Istoric

NEATENŢIA COSTĂ: La Ocna Şugatag o şoferiţă şi-a avariat maşina după ce nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar în Borşa un tânăr a ajuns cu maşina în poarta unei case

Joi, 8 februarie, în jurul orei 10.00, poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.J. 109F.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului s-a constatat că o femeie de 55 de ani, care conducea pe direcţia Breb – Ocna Șugatag, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a ajuns pe contrasens, părăsind apoi partea carosabilă prin stânga.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto, rănirea uşoară a unei pasagere şi avarierea autoturismului. Ambele victime au fost transportate la spital, iar conducătoarea auto a rămas internată sub supraveghere medicală.

O altă persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe raza oraşului Borşa. Un tânăr de 24 de ani, din oraş, care conducea un autoturism pe strada Victoriei, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a efectuat manevra de depășire a unui autoturism iar la revenirea pe sensul de mers a derapat.

Apoi a părăsit carosabilul prin partea dreaptă a direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu poarta de acces a unui imobil, oprindu-se într-un stâlp din beton al rețelei electrice.

În urma impactului, şoferul a suferit leziuni corporale ce au necesitat internarea în spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În momentul producerii evenimentului conducătorul auto nu purta centura de siguranță. Poliţiştii continuă cercetările.

Bilanţul de ieri al poliţiştilor rutieri: 11 permise de conducere reţinute şi 89 de sancţiuni aplicate

Ieri, 08 februarie, poliţiştii rutieri au supravegheat drumurile publice din judeţ, acţionând în principal pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor sau vitezei excesive.

Astfel, în ultimele 24 de ore au fost organizate acţiuni pe raza municipiului Baia Mare, pe raza oraşelor Baia Sprie şi Cavnic, dar şi pe raza de competenţă a Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost oprite pentru verificări peste 100 de autovehicule, fiind depistaţi mai mulţi şoferi care nu au respectat legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice.

Spre exemplu, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au reţinut 11 permise de conducere, toate pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

Din cele 89 de sancţiuni contravenţionale, 30 au fost aplicate de poliţiştii din Baia Sprie pentru depăşiri ale limitelor legale de viteză. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 40 000 de lei.

Poliţiştii rutieri vă recomandă să conduceţi prudent şi să respectaţi toate regulile de circulaţie pentru a ajunge întotdeauna în siguranţă la destinaţie.

Te-ar putea interesa si

VIŞEU DE SUS: Un bărbat de 73 de ani a ajuns în spital, după ce a fost accidentat de o maşină

Redactie

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu participă la două evenimente culturale în Maramureșul Voievodal

Vasile Dale

DEPUS DUPĂ GRATII: Bărbat condamnat pentru trafic de droguri, depistat de polițiști în stația CFR Vișeu de Jos

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.