BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

PREMIERA: SOCANT – UN COPIL DE 3 ANI A FOST MUSCAT DE CAL LA TARGU LAPUS

Caz socant la Targu Lapus. Un copil in varsta de 3 ani a fost pur si simplu desfigurat dupa ce a fost muscat de cal. Medicii de la Ambulanta l-au transportat la Spitalul Orasenesc din Targu Lapus.

Alarma a fost data aseara in jurul orei 18.30 in spatele firmei Taparo, in zona unde s-au amplasat cu corturile mai multe persoane de etnie rroma.

Copilul in varsta de 3 ani se juca pe afara in apropierea unui cal, impreuna cu alti copii. La un moment dat, nu se stie din ce cauza, animalul l-a muscat de fata pe micutul de trei ani. Imediat s-a anuntat autoritatile la 112 iar un echipaj al Ambulantei a sosit la fata locului si a preluat victima.

Se pare ca baiatul a fost muscat in zona gurii medicii fiind nevoiti sa ii puna cinci copcii pentru a-i opri sangerarea. Micutul a fost dus la spitalul orasenesc Targu Lapus, fiind in acest moment in afara oricarui pericol.

Politia Targu Lapus a deschis o ancheta in acest caz.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

SAT ȘUGATAG: Un bărbat de 72 ani din Hărnicești a căzut cu mopedul. Nu deținea permis de conducere

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO / VIDEO – TRAGEDIE LA BORȘA: O fată de 15 ani a murit după ce două BMW-uri s-a izbit violent. Alți trei tineri au fost răniți

Vasile Dale

ANCHETĂ ÎN AJUNUL CRĂCIUNULUI: Vă prezentăm în exclusivitate filmul oribilei crime de la Borșa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.