RecomandateTara Chioarului

ACTUALIZARE / BEAT CRITA: IMPACT VIOLENT – A INTRAT CU UTILAJUL DE DESZAPEZIRE INTR-UN AUTOTURISM LA SOMCUTA MARE (FOTO/VIDEO)

Un accident de circulatie s-a petrecut in urma cu putin timp pe drumul national 1 C Baia Mare – Dej, pe raza orasului Somcuta Mare.

Din primele informatii in accident au fost implicate doua autovehicule: un utilaj de deszapezire si un autoturism.

La fata locului intervin pompierii si politia din Somcuta Mare. Se pare ca soferul utilajului de deszapezire a patruns pe contrasens dupa ce soferul acestuia beat crita nu a mai vazut drumul.



Conform martorilor politistii l-au testat pe soferul utilajului de deszapezire cu aparatul etilotest, rezultatul inregistrat fiind de 1,06 mg/l alcool pur in aerul expirat. Drept urmare politistii l-au dus la spital pentru recoltare de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Totodata, pe numele lui a fost deschis dosar penal.

Si celalalt conducator auto, un localnic din Somcuta Mare, a fost testat. Rezultatul in cazul lui a fost negativ. El a scapat nevatamat.

ACTUALIZARE – Comunicat IPJ Maramureş

Aseară, la ora 19,45 poliţiştii au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe D.N. 1C, în Șomcuta Mare, s-a produs un accident rutier.

Un băimărean de 57 de ani, care conducea o autoutilitară pe direcţia Dej – Baia Mare, pe fondul consumului de alcool a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 60 de ani din Şomcuta Mare.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului acroşat a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge. Şoferul rănit nu se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS: Încă un deces din cauza COVID-19 confirmat în Maramureş. Numărul morţilor în judeţ ajunge la 12

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Impact între un microbuz şi un TIR la Metro. 3 muncitori răniți (actualizare)

Redactie

FOTO: Un bărbat ucrainean s-a prăbușit în PTF Sighetu Marmației. A intervenit imediat echipajul SMURD

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult