Maramuresul Istoric

SIGHETU MARMAŢIEI: Țigări transportate cu un Mercedes neînmatriculat, confiscate de poliţiştii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmației în cooperare cu Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au descoperit, într-un autoturism oprit în trafic pe raza localității Sighetu Marmației, aproximativ 6.000 pachete țigări de proveniență ucraineană, în valoare de peste 70.000 lei.

Conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și punere în circulație a unui autovehicul neînmatriculat, iar autoturismul a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.



Luni, 19 februarie, la nivelul Sectorului PF Sighetu Marmației și STPF Maramureș a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

În jurul orei 8.30, un echipaj al poliției de frontieră a oprit pentru control, pe raza localității Sighetu Marmației un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român Ioan S., în vârstă de 25 de ani.

Polițiștii de frontieră au observat, în interiorul autoturismului, mai multe colete cu țigări, de proveniență ucraineană, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Drept urmare, s-a luat măsura ducerii autoturismului cu țigări la sediul instituției, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 5.990 pachete cu țigări de diferite mărci, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 70.000 lei.

În cadrul cercetărilor a mai rezultat faptul că autoturismul nu figura ca fiind înmatriculat, fapt pentru care a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

În continuare se efectuează verificări în vederea documentării întregii activități infracționale.

Te-ar putea interesa si

FOTO: HAIDA HAI LA MARAMU că poliția are grijă să își arate mușchiuleții! Turiștii nu au fost lăsați să ajungă la pensiunea unde erau cazați (OPINIE)

Vasile Dale

Un maramureșean de 32 de ani, cu dreptul de a conduce suspendat, a fost depistat la PTF Sighetu Marmației

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Bolovani desprinşi din munte au blocat DJ 187 Ruscova – Poienile de Sub Munte

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult