EvenimentTara Codrului

ACCIDENTE RUTIERE LA ULMENI ŞI SÂRBI: Doi şoferi s-au ales cu dosare penale pentru vătămare corporală din culpă

Ieri dimineaţă, la 07.45, poliţiştii din Ulmeni au fost sesizaţi că pe strada Petre Dulfu din oraş s-a produs un accident de circulaţie.

La faţa locului s-a constatat că un bărbat de 40 de ani a ajuns cu autoturismul în şanţ după ce, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă periculoasă. În urma impactului, un pasager de 30 de ani a fost rănit şi transportat la spital, unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului.



Tot ieri, la ora16.30, poliţiştii au intervenit la un alt accident de circulaţie produs pe D.J.186, pe raza localităţii Sârbi. Din cauza soarelui, un băimărean de 30 de ani, nu a observat o căruţă ce staţiona pe sensul său de mers, intrând în coliziune cu aceasta.

O femeie care se afla în căruţă a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la Spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internată. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului.

În ambele cazuri se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

COVID-19, BUDEȘTI: Dorința ”preotesei” Nănăștean, secretara primăriei: “Doamne dă să vă infectez!”. Detectivul a sunat la 112 și i-a făcut trei plângeri

Redactie

BAIA MARE: Cele 19 paturi ATI de la Spitalul TBC – Spital Suport COVID – sunt ocupate!

Redactie

EXCLUSIV: Accident grav la Cicârlău. Două autoturisme implicate în care erau 7 persoane. Două tinere rănite (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult