Maramuresul Istoric

ATENŢIE PE CINE LĂSAŢI ÎN CASĂ: Din dorinţa de a ajuta o cerşetoare,  o femeie din Poienile de Sub Munte a rămas fără 500 de lei

Mila şi compasiunea faţă de cei aflaţi în nevoi vă pot transforma în victime. Ieri, poliţiştii din Poienile de sub Munte au fost semnalaţi cu privire la un astfel de caz. O femeie de 80 de ani, din localitate, a declarat poliţiştilor că a primit în casă o cerşetoare şi a scos portofelul dintr-un dulap chiar sub privirile ei, pentru a o ajuta cu o sumă de bani.

Apoi, femeia a mers într-o anexă gospodărească să-i aducă o pereche de încălţăminte. A fost suficient încât tânăra să reuşească să sustragă portofelul, în care se aflau aproximativ 500 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe tânără, pe raza comunei Repedea, reuşind să recupereze banii sustraşi.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, urmând a se propune măsurile legale prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Profitând de sensibilitatea cetăţenilor, cerşetorii încearcă să capteze atenţia prin diverse mijloace. Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş vă recomandă să nu permiteţi accesul în locuinţă unor persoane necunoscute care solicită bani sau alte bunuri. Din dorinţa de a oferi, riscaţi să deveniţi victime!

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNE SILVICĂ: Material lemnos descoperit de poliţiştii din Borşa pe un drum forestier

Redactie

ACTUALIZARE: IMPACT INTRE UN ECHIPAJ SMURD SI DOUA AUTOTURISME LA VADU IZEI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Trei infracțiuni rutiere depistate de polițiști în ultimele 24 de ore la Moisei, Baia Mare și Dragomirești

Vasile Dale

1 mesaj

Fane februarie 24, 2018 at 12:53 pm

fraieri tot timpul vor pierde.. 😉 jmekeri vor castiga toata viata.. 😉 e care pe care fratilor.. 😉 dak unu e fraier si atat de lake sa lase bani la vedere si sa plece.. 😉 e vina aluilalt?.. 😉 adik voi dak gasiti pe jos un portofel plin cu bani.. 😉 ce faceti.. 😉 poi va zik io.. 😉 il luati si il bagati frumos la buzunar.. 😉 fara sa va ganditi k cineva plange dupa el.. 😉

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.