BREAKING NEWSRecomandate

TRAGEDIE LA PISCINA: Bebeluș resuscitat si salvat de S.M.U.R.D. Maramureș. A MURIT LA SPITAL (ACTUALIZARE)

Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Maramureș a salvat ieri după amiază viața unui sugar de 4 luni.

În jurul orei 17.45, un apel la 112 anunța că un copil aflat cu părinții la o piscină din zona Baia Mare s-ar fi înecat. Imediat, echipajul TIM s-a deplasat la fața locului, unde a gasit micuțul în stop cardiorespirator.

Salvatorii au efectuat manevre de resuscitare circa 30 de minute, după care echipajul format din dr. Bîrle Vlad, asistent Ardelean Ionela și pompierii-paramedici Andrievici Andrei și Ilcu Radu au transportat sugarul la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Județean “Dr. Constantin Opriș”din Baia Mare, unde se află internat în continuare. Felicitări salvatorilor!

ACTUALIZARE

Conform informatiilor oficiale bebelusul a murit la Terapie Intensiva la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

CITESTE SI:

EXCLUSIVITATE: TRAGEDIE LA PISCINA – UN BARBAT A FACUT INFARCT INTR-UN BAZIN DE LA CENTRUL SPA SENECA DIN BAIA MARE SI A MURIT (FOTO/VIDEO SOCANT)

Te-ar putea interesa si

Strategia Carpaților – tema principală a întâlnirii de lucru între președintele Consiliului Județean Maramureș și Mareșalul Voievodatului Podkarpackie din Polonia

Vasile Dale

Galerie foto: Drumul lui Mircea Man (DN18B) arată ca după bombardament în satul fostului președinte al CJ Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Maşină cu numere false plină cu ṭigări de contrabandă, condusă de un ucrainean de 19 ani oprită pe DN18 în Mara cu 9 focuri focuri de armă – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.