BREAKING NEWSRecomandateTara Chioarului

NE LAUDAM CA DRUMARII AU INTERVENIT: A AJUNS CU BMW-UL IN SANT LA INTRARE IN VALEA CHIOARULUI. S-A RASTURNAT SPRE TARGU LAPUS (GALERIE FOTO)

In timp ce ne laudam si raportam catre Bucuresti ca drumarii au fost la datorie iata ca de pe soselele judetului primim alte fotografii si informatii despre producerea unor evenimente rutiere cauzate de zapada necuratata de pe partea carosabila.

Sigur politistii vor stabili drept principala cauza a producerii acestora neadaptarea vitezei la conditiile de drum. E mult mai convenabil si mult mai simplu. Dar cate amenzi au primit cei care ar fi trebuit sa intervina pentru imprastierea de material antiderapant? Ramane de aflat in zilele urmatoare.

Dar sa revenim. Pe acelasi drum national 1 C, care este inca blocat de un TIR care a rupt un stalp si s-a oprit intr-o casa la Buciumi, s-a alt accident rutier s-a produs la cateva kilometri.

La intrarea in Valea Chioarului dinspre Mestecan soferul unui autoturism BMW inmatriculat in judetul Cluj nu a mai putut stapani bolidul si s-a oprit in santul din beton de pe partea dreapta a directiei de mers.

Un alt drum national cu probleme a fost DN18B Baia Mare – Targu Lapus. Acolo soferul unui autoturism a iesit de pe sosea si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

DRUMARI INEXISTENTI: UN TIR A RUPT UN STALP SI S-A OPRIT INTR-O CASA IN BUCIUMI PE DN1C. ACCIDENT SI PE DN19 (GALERIE FOTO/VIDEO)

ULTIMA ORĂ: Accident rutier pe Bd. Independenţei din Baia Mare (FOTO + VIDEO)

NINGE ÎN MARAMUREŞ: Trafic de coşmar. Au avut loc primele accidente datorită zăpezii depusă pe carosabil (FOTO + VIDEO)

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Un bărbat a căzut în stradă şi s-a lovit puternic la cap. A fost luat de SMURD şi dus la spital (FOTO)

Vasile Dale

Galerie FOTO – Un șofer a ajuns pe mașina în șanț altul în stâlp. Unul pe centura Băii Mari, celălalt în Piața Revoluției

Vasile Dale

TRAFIC DE DROGURI LA SIGHETU MARMAŢIEI: Prinşi în flagrant în timp ce vindeau cannabis şi o substanţă – pulbere de culoare albă

Vasile Dale

1 mesaj

Ghedut ioan martie 3, 2018 at 1:21 pm

Am circulat azi intre orele 9 00 si 11 00 pe acest tronson de drum.Buciumi -Baia Mare.Intr-adevar se circula mai greu ,dar nici sa calci pedala de accelerati pana la podea.Au fost autoturisme care circulau ca si pe un carosabil uscat.Sincer nu imi este mila deloc de cei care ajung in fudul santului cand merg cu o asemenea viteza pe o asemenea vreme.Nu unu m-au depasit……Daca nu au ajuns in sant asta-i o minune….Prea multe asteptam de la altii.Haideti ca sa fim noi atenti la ce se intampla in jurul nostru…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.