EvenimentImportant

ATENTIE SOFERI: NU DAI PRIORITATE AMBULANTEI RAMAI FARA PERMIS DE CONDUCERE!

În perioada următoare poliţiștii din cadrul Serviciului Rutier Maramureş vor desfășura acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicați conducătorii de ambulanțe, a creșterii gradului de siguranță a pacienților și a personalului serviciilor de ambulanță în trafic.

În trafic au fost întâlnite atât situații în care ceilalți conducători de autovehicule ignoră semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor cât și situații în care unii angajați ai acestor servicii nu respectă regulile de circulație aplicabile pe tronsonul de drum pe care se deplasează, deși nu sunt solicitați să intervină în regim de urgență.

Prin acțiunile care se vor desfășura polițiștii urmăresc menţinerea trendului descendent al accidentelor rutiere în care sunt implicate autospecialele care se deplasează la urgențe, facilitarea deplasării în regim de urgenţă a ambulanţelor și conștientizarea participanților la trafic cu privire la necesitatea respectării semnalelor acustice și optice ale autospecialelor. Totodată, polițiștii vor verifica starea tehnică a autovehiculelor, documentele conducătorilor auto și consumul de alcool.



Te-ar putea interesa si

ALCOOLUL ŞI VOLANUL, O COMBINAŢIE PERICULOASĂ: Patru bărbaţi care au condus în stare de ebrietate depistaţi de poliţiştii maramureşeni

Redactie

FOTBAL. CUPA ROMÂNIEI: PROGRESUL ȘOMCUTA – RAPID JIBOU 4-2 (2-2, 2-1). JUCĂTOR LEȘINAT DE LA CANICULĂ

Vasile Dale

VIDEO: Un șmecheraș cu ”Jipan” s-a răsturnat într-un șanț în zona localității Chelința (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult