Eveniment

BAIA MARE: Şofer care a accidentat un pieton şi a părăsit locul faptei, identificat de poliţişti

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au dus la identificarea unei persoane care, după ce a accidentat cu autoturismul un pieton, a părăsit locul faptei.

Accidentul s-a produs luni dimineaţa, la ora 07.45, pe strada Piaţa Izvoare din municipiul Baia Mare. Poliţiştii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în localitatea Berchezoaia, care conducea un autoturism, nu a acordat prioritate unui pieton de 18 ani care traversa strada regulamentar şi l-a accidentat uşor. Şoferul şi-a continuat deplasarea fără încuviinţarea poliţiei.

Acum, bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Femeie accidentată la Baia Mare

Ieri, 06 martie, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei femei. La faţa locului s-a constatat că o băimăreancă de 43 de ani, care s-a angajat în calitate de pieton în traversarea unei alei din faţa unui centru comercial de pe strada George Coşbuc, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism. La volanul autoturismului a fost identificată o băimăreancă de 47 de ani, care nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

Poliţiştii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO / VIDEO: O femeie din Baia Mare, însărcinată în 5 luni, a decedat într-un grav accident pe DN 17 (VIDEO)

Redactie

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Un băimărean beat şi-a bătut concubina. Au intervenit jandarmii

Redactie

TRAGEDIE ÎN MUNŢII RODNEI / ACTUALIZARE: Cioban din Botoşani găsit mort îngheţat (foto, video)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.