BREAKING NEWSNationalRecomandate

ACTUALIZARE / ULTIMA ORĂ: Trafic feroviar blocat între Sighet şi Bistriţa, datorită unui marfar deraiat. Şase trenuri puse pe dreapta (VIDEO)

Un incident a avut loc cu puţn timp în urmă, incident care a dus la blocarea traficului feroviar între Sighetu Marmaţiei şi Bistriţa. 

Un marfar încărcat cu lemne a deraiat la ieşirea din staţia Dealul Ştefăniţei (judeţul Bistriţa–Năsăud) spre Săliştea de Sus (Maramureş).

În urma incidentului trenul IR Sighetu Marmaţiei – Bucureşti este oprit în staţie Dealul Ştefăniţei.

La faţa locului se află reprezentanţi ai poliţiei, ai societăţii CFR marfă.

ACTUALIZARE

Joi după-masă, un vagon al unui tren marfar care transporta lemne a deraiat în zona Dealul Ștefăniței, paralizând total traficul feroviar. Nu mai puțin de şase trenuri au fost puse pe dreapta, situația urmând să se remedieze cel mai devreme vineri sau sâmbătă. 65 de călători au fost transportați cu autobuze la Beclean.

Din primele informații rezultă că unul dintre cele 38 de vagoane ale unui marfar încărcat cu bușteni care trebuiau să ajungă la Sebeș a deraiat.

Acesta a distrus traversele de la calea ferată pe o distanță de 200 de metri. De asemenea, a fost distrus și un viaduct, fiind afectată circulația pietonilor. Din fericire în urma incidentului nu au rezultat victime.

Un tren de călători care vine de la Sighetul Marmației a fost oprit în gara Dealul Ștefăniței, iar 65 de călători au fost preluați de autobuze și duși câțiva zeci de kilometri, la Beclean, pentru a putea lua alte trenuri și a-și continua drumul.

În marfar sunt aproximativ 2.000 de tone de masă lemnoasă, ceea ce face ca lucrările să se desfășoare cu dificultate. În cel mai fericit scenariu, circulația feroviară ar putea fi reluată vineri sau sâmbătă.

Până când acest lucru se va întâmpla 6 trenuri care circulă pe linia respectivă au fost puse pe dreapta. Deocamdată nimeni din cadrul CFR nu a explicat oficial ce s-a întâmplat și ce a cauzat această deraiere.

sursa Bistriţeanul

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: INTERVENȚIE EXTREM DE DIFICILĂ – Țiganii au aruncat cu cărămizi și bucăți din mobilier în soldați, jandarmi și polițiști. Cinci au fost încătușați, unul era dat în urmărire națională (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Bogdan Lari MIHEI, președintele Autorității Vamale Române a participat la inaugurarea reluării traficului feroviar cu Ucraina prin punctul de trecere a frontierei Valea Vișeului – Dilove

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – SCANDAL SEXUAL FOST FOTBALIST DIN LIGA 1 / ACTUALIZARE: Poliția și Parchetul spune că NU întrunesc elementele unei infracțiuni ori contravenții

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.