Maramuresul Istoric

BUN CĂUTAT PENTRU CONFISCARE: VW Golf căutat în Italia, descoperit de polițiștii de frontieră în Sighetu Marmației

Poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Maramureș au identificat și indisponibilizat un autoturism marca Volkswagen Golf, în valoare de 70.000 lei, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Italia, alerta fiind introdusă în cursul aceleiași zile.

În data de 15 martie a.c., în jurul orei 18.00, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei Frontieră Maramureș a identificat și oprit pentru control, pe raza localității Sighetu Marmației, un autoturism marca Volkswagen Golf, condus de Ioan C., în vârstă de 39 ani, domiciliat pe raza județului Bistrița Năsăud.

În urma unor verificări amănunţite efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Italia, în cursul aceleiași zile.

Autoturismul marca Volkswagen, an fabricație 2017, în valoare de 70.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Te-ar putea interesa si

PETROVA: Reținut pentru violență în familie, amenințare și hărțuire asupra soției și fiicei sale

Redactie

ULTIMA ORA: INCENDIU LA VISEU DE JOS. AFUMATOAREA SI PORCUL PUS LA AFUMAT – FACUTE SCRUM

Vasile Dale

FOTO: Pompierii civili de la SVSU Poieni vor putea interveni pentru a acorda prim-ajutor în satele de pe Valea Ruscovei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.