BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

PREMIERA – VIOLATORUL SI UCIGASUL BATRANEI IMOBILIZATE LA PAT DIN VISEU DE SUS A FOST CAPTURAT DE POLITIE

In urma cu putin timp principalul suspect in cazul care a socat o intreaga tara petrecut weekendul trecut la Viseu de Sus a fost capturat de politie. 

Surse din cadrul anchetei au dezvaluit pentru vasiledale.ro ca barbatul in varsta de aproximativ 30 de ani a fost capturat intr-o zona impadurita din muntii Maramuresului.

In acest moment suspectul este adus la sediul politiei pentru audieri urmand a fi cel mai probabil retinut pentru 24 de ore iar maine va fi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva.



Actualizare – IPJ Maramures

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii maramureşeni, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, cu privire la cazul de viol şi omor semnalat la Vişeul de Sus, au dus la prinderea persoanei suspecte de comiterea faptelor. Este vorba despre un bărbat din Vişeu de Sus, care a fost reţinut în această dimineaţă pe raza oraşului.
Acesta fost condus la sediul poliţiei oraşului Vişeu de Sus pentru audieri şi pentru luarea măsurilor preventive care se impun în astfel de cazuri.
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

SA FIE ADEVARAT? AFLA CINE ESTE PRINCIPALUL SUSPECT IN CAZUL ORIBILEI CRIME DE LA VISEU DE SUS. INCA NU A FOST PRINS. ESTE RECIDIVIST (FOTO EXCLUSIVITATE)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Maşină în flăcări în Satu Nou de Jos

Redactie

Deși avea un bebeluș de 10 luni în brațe, și-a înjunghiat concubina în zona Gării CFR din SEINI apoi a fugit. A fost arestat preventiv (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: A murit pietonul accidentat de șeful Centrului de Îngrijire și Asistență Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult