NationalRecomandate

ACCIDENT RUTIER ÎN BISTRIŢA-NĂSĂUD: Doi maramureşeni au plonjat cu maşina în râu (GALERIE FOTO)

Un accident rutier avut loc în această dimineață, în Fiad, judeţul Bistriţa-Năsăud. Un șofer a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în râu. Două persoane au fost găsite în stare ușor hipotermică.

Şoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a ajuns cu mașina în râu.

 



”Un bărbat de 64 de ani din județul Maramureș, în timp ce conducea pe DN 17 C, prin localitatea Fiad, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului, într-o curbă la dreapta și a căzut cu autoturismul în râul Sălăuța. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Atât șoferul, cât și soția acestuia, au fost transportați la spital din cauza hipotermiei. Nu au fost răniți în urma accidentului. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul” a explicat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

Foto ISU Bistriţa-Năsăud

Te-ar putea interesa si

Gest emoţionant al colegilor după moartea celor 4 studente. Banchetul de absolvire anulat, banii vor fi donaţi familiilor îndoliate

Vasile Dale

VIDEO – ALARMĂ ÎN MARAMUREŞUL ISTORIC: Salvamontiştii au salvat un tânăr de 18 ani rănit pe munte în zona Repedea (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO – ACCIDENT LIVE: Avem imaginile impactului teribil dintre un microbuz și un autoturism. 7 oameni răniți la Groși

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult