BREAKING NEWSEvenimentImportantMaramuresul IstoricRecomandate

NESIMTIRE LA MOISEI PE DN18: MERGEA CU VITEZA IAR ZAPADA APOASA A ARUNCAT-O DIRECT PE PIETONII DE PE TROTUARE SI CASE (FOTO/VIDEO)

Caz uluitor la Moisei pe drumul national 18. In urma ninsorilor abundente de astazi dimineata pe drumul respectiv si-a facut aparitia utilajele de deszapezire. Nimic de comentat pana acum.

Modul in care s-a facut deszapezirea in schimb, cu toate ca partea carosabila era „la negru” i-a revoltat pur si simplu pe cei aflati in trafic. Astfel, unul dintre pasagerii aflati in trafic intr-un vehicul a pus mana pe telefon si a filmat totul.

Soferul utilajului de deszapezire circula cu viteza iar zapada apoasa de pe marginea partii carosabile o arunca pur si simplu peste pietonii de pe trotuar, udandu-i din cap pana in picioare. Ba mai mult, toate casele aflate pe partea dreapta a directiei de mers au fost stropite.



Ce spunea regulamentul de aplicare al OUG 195 – Reguli pentru circulatia vehiculelor? La capitolul II – Drepturile, obligaţiile și restricțiile pentru conducătorii de vehicule. La litera 11 – Conducătorul de vehicul este obligat: să conducă în aşa fel încît să nu stropească pietonii, atunci cînd pe drum este apă sau noroi (g).

Poate vor vedea politistii de la Rutiera imaginile de mai jos si il vor identifica pe individul de la volanul vehiculului de deszapezire, aplicandu-i sanctiunea cuvenita.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Tânărul care s-a aruncat de la etajul 2 al unui bloc din Borșa ar fi fost urmărit de polițiști. Amicul lui bătut cu bastonul și pus să spună că a căzut. Detalii cutremurătoare

Vasile Dale

Consiliul Județean Maramureș – un nou proiect privind dotarea unităților de învățământ cu echipamente medicale necesare pentru asigurarea condițiilor igienico-sanitare mai bune în școli

Vasile Dale

Cu drag de Maramureș, în inima Italiei – județul Maramureș promovat în cadrul târgului internațional de turism BIT Milano

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult