BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: ACCIDENT GRAV IN LAPUSEL PE DN1C. O AUTOUTILITARA S-A RASTURNAT (GALERIE FOTO EXCLUSIV, VIDEO)

In urma cu putin timp pe drumul national 1 C Baia Mare – Dej, in localitatea Lapusel s-a produs un grav accident de circulatie.

Din primele informatii se pare ca soferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un podet din beton, apoi s-a rasturnat pe plafon.

Spre locul accidentului se indreapta fortele de interventie.

ACTUALIZARE

Un cititor ne-a precizat cum s-a produs accidentul: „Mașina implicată in accident, nu a intrat pe contrasens! Ea circula pe direcția Baia – Dej, iar la intrare în Lăpușel pentru a evita impactul cu coloana formată din trei mașini din care prima intenționa să între pe o stradă laterală, a virat brusc la dreapta ajungând de pe podeț în șanț, rostogolindu-se 180 de grade peste plafon, ajungând cu fața spre direcția din care a venit. Așa ar fi știrea corectă și nu bazată doar pe pozele făcute de către participanții din trafic”.

Ii multumim pentru informatiile furnizate.

Multimim cititorilor nostri pentru imaginile foto si video puse la dispozitie in asa scurt timp.

Foto: Paul Mircea Nina Danut/Ioan si Andreea Hepcal

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Două eleve din Țara Oașului s-au bătut în apropierea școlii. Totul a fost filmat

Vasile Dale

FOTO, VIDEO CITITORI: Un BMW a ajuns în şanţ la Şomcuta Mare

Vasile Dale

FOTO – Impact violent între două mașini la Sarasău. Un șofer de 19 ani rănit. Accidente și la Suciu de Sus și Sighetu Marmației

Vasile Dale

1 mesaj

Jenei István martie 31, 2018 at 8:30 pm

Mașina implicată in accident, nu a intrat pe contrasens! Ea circula pe direcția Baia – Dej, iar la intrare în Lăpușel pentru a evita impactul cu coloana formată din trei mașini din care prima intenționa să între pe o stradă laterală, a virat brusc la dreapta ajungând de pe podeț în șanț, rostogolindu-se 180 de grade peste plafon, ajungând cu fața spre direcția din care a venit. Așa ar fi știrea corectă și nu bazată doar pe pozele făcute de către participanții din trafic.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.