BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT GRAV LANGA PARCUL CENTRAL: DOI TINERI LOVITI PE TRECEREA PENTRU PIETONI. MASINA A RUPT UN STALP (GALERIE FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Un grav accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp pe bd Republicii din Baia Mare, in zona Parcului Central, in imediata apropiere a sediului Serviciului Roman de Informatii (SRI) Maramures. 

Din primele informatii se pare ca doi tineri ar fi fost surprinsi si accidentati de un autoturism care circula dinspre strada Vasile Alecsandri inspre Bd Unirii.

Dupa ce ar fi accidentat pietonii soferul masinii a intrat direct intr-un stalp din dreapta directiei de mers pe care l-a rupt.

La fata locului intervin echipajel SMURD si ale politiei.

ACTUALIZARE 1

Conform primelor informatii se pare ca soferul autoturismului Audi inmatriculat in Maramures a fost testat de politisti, rezultatul inregistrat fiind zero.

ACTUALIZARE 2

„Cei doi pietoni traversau strada pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator” a declarat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Cei doi tineri, o fata in varsta de 19 ani si un baiat de 20 ani se plimbau, conform declaratiei mamei uneia dintre victime.

„Nu eram in masina. M-a sunat copilul si mi-a spus ca a avut accident. Nu mi-a spus mare lucru ca era in stare de soc. Este sofer profesionist, de cinci ani de zile lucreaza la firma mea” a povestit patroana soferului in varsta de 30 ani.

„S-au prezentat la UPU doi pacienti in varsta de 19 respectiv 20 ani, victime de accident rutier, pietoni loviti. Fata traumatism bazin si luxatie umar drept. O sa ramana internata la Ortopedie. Baiatul, 20 ani, cu fractura deschisa. Ramane internat” a declarat Radu Onicas, medic UPU-SMURD Baia Mare.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI VIDEO.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Un șofer beat criță a acroșat o mașină care circula regulamentar pe DN1C între Șomcuta Mare și Buciumi – ACTUALIZARE

Vasile Dale

ÎN TIMPUL SLUJBEI LA BISERICĂ: Doi pompieri au salvat viața unui băimărean în vârstă de 69 de ani

Redactie

BILANŢ IPJ DE PAŞTI: 525 de sancțiuni, 43 de permise de conducere reţinute, 18 dosare penale

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.