Eveniment

CAND SE TREZESC CEI DE LA CENTRUL DE PREVENIRE ANTIDROG? Şofer sub influenţa substanţelor interzise depistat de poliţiştii din Baia Sprie

Azi-noapte, la ora 01.30, poliţiştii din Baia Sprie au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Câmpului din oraş. La volanul maşinii a fost identificat un tânăr de 19 ani, din oraş.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au găsit un grinder, mai multe resturi de ţigări confecţionate artizanal şi mai multe plicuri cu substanţe susceptibile a fi interzise. Toate acestea au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor sub aspectul încălcării normelor prevăzute de Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Tânărul de la volan a recunoscut că în cursul zilei a consumat substanţe interzise. Acesta a fost condus la Centrul de Permanenţă Baia Sprie unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Poliţiştii din Baia Sprie au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa substanţelor psihoactive.

ECHIPAJUL CANIN ÎN ACŢIUNE: Doi tineri băimăreni depistaţi în maşină cu droguri şi cu un dispozitiv de tip “grinder”

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: O femeie a fost electrocutată după ce o salcie a căzut peste firele de curent în Baia Mare

Vasile Dale

CIRCULAŢIE FEROVIARĂ ÎNCHISĂ: Proiectile neexplodate, găsite la piciorul unui pod peste Someş (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Dosarul în care Andrei Donciu a fost trimis în judecată pentru luare de mită, trimis înapoi la Parchet. Unde lucrează acum fostul șef de la permise și înmatriculări Baia Mare, la o lună de la decizia instanței

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.