Revenim cu informatii in exclusivitate referitoare la scandalul petrecut aseara in Borsa, in care fostul deputat Nutu Fonta ar fi lovit cu pumnul un om de afaceri din oras. Fostul deputat aflat mereu in prejma fostului ministru de interne Gabriel Oprea. 

Fostul deputat a negat vehement faptul ca ar fi lovit pe cineva cu pumnul. Declaratia a facut-o pentru stiripesurse.ro. Doar ca noi am intrat in posesia imaginilor inregistrate de o camera de supraveghere din zona. Pe imagini se vede clar faptul ca la ora 20.05 fostul deputat il loveste pe omul de afaceri, care cade. Nu a cazut singur asa cum declara pentru presa centrala, fost om de incredere al lui Oprea. Mai mult, imediat fostul deputat se face nevazut.

Declaratia fostului deputat pentru Stiripersurse.ro.

Reacția lui Nuțu Fonta: ”Legat de incidentul care a avut loc aseară la o petrecere privată, în care sunt acuzat că aș fi lovit o persoană cu pumnul, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că nu am lovit pe nimeni. Există 15-20 de martori care au fost de față și care pot confirma faptul că persoana respectivă se afla într-o stare avansată de ebrietate, încât nu putea sta în picioare. Alcoolemia poate fi verificată prin solicitarea analizelor de sânge care i-au fost efectuate la spital. Știrea este una neverificată, singura părere solicitată fiind din partea persoanei care a provocat acest incident, cel mai probabil în mod intenționat și pe fondul consumului de alcool.”, a spus Nuțu Fonta contactat de stiripesurse.ro

Vom reveni

SOC LA BORSA: UN FOST DEPUTAT DIN TRUPA LUI GABRIEL OPREA IN PARLAMENTUL ROMANIEI A LOVIT CU PUMNUL UN OM DE AFACERI (FOTO EXCLUSIVITATE)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.