Eveniment

POLIŢIŞTII RUTIERI ÎN ACŢIUNE: Şofer beat urmărit în trafic la Bârsana, accident de circulaţie la Dragomireşti, dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice în Baia Mare şi Onceşti

În noaptea de marţi spre joi, la ora 23.35, un echipaj de poliție care efectua serviciul de patrulare cu autospeciala din dotare pe DJ 186 în Bârsana a observat un autoturism care a încercat să evite întâlnirea cu polițiștii. Conducătorul acestuia a întors autoturismul și a intrat pe ulița numită „Susani”.Polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au trecut la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice si luminoase în funcțiune, iar după aproximativ 1 km, autoturismul a fost oprit. După oprire, conducătorul autoturismului a executat manevra de mers cu spatele, lovind ușor în partea din față autospeciala de poliție.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 36 de ani din Bârsana. În urma verificărilor efectuate a rezultat că acesta nu deține permis de conducere auto, iar testarea cu aparatul etilotest a relevat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru recoltarea de probe biologice.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Acordaţi prioritate de trecere pietonilor!

Aseară, în jurul orei 19.00, poliţiştii din Baia Sprie au intervenit la un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui pieton. O femeie de 42 de ani, din Dragomireşti, care conducea un autoturism, a surprins şi accidentat un bărbat de 80 de ani care traversa strada Gutinului din Baia Sprie, pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.
Poliţiştii continuă cercetările.

Dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Ieri, 10 aprilie, poliţiştii rutieri aflaţi pe drumurile publice din judeţ au depistat doi şoferi care conduceau autoturisme sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un tânăr de 29 de ani, din Onceşti, a fost oprit de poliţişti după ce autoturismul pe care-l conducea a fost înregistrat de aparatura radar cu o viteza de 86 km/h. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că şoferul avea o concentraţie de peste 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au oprit pentru verificări un autoturism condus pe bulevardul Bucureşti din municipiu cu o viteză de peste 70 km/h. Şoferul, un băimărean de 38 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie alcoolică de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri şoferilor le-au fost recoltate probe de sânge iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO LIVE: S-A NĂSCUT A DOUA OARĂ – Un șofer din Maramureș a făcut prăpăd la Moisei însă a scăpat nevătămat

Vasile Dale

FOTO: BOGDAN VODĂ / ACTUALIZARE: Accident rutier, soldat cu decesul unei persoane. Cum s-a petrecut incidentul

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: 1,20 mg/l alcool în aerul expirat – Beat și posibil drogat, după accident, șoferul s-a dat în spectacol pe instagram!!!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.