Recomandate

ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE: O maşină de teren s-a răsturnat la Budeşti. Patru persoane au ajuns la spitalul din Sighet (FOTO)

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut cu puţin timp în urmă pe drumul Cavnic-Budeşti, în urma căruia au rezultat patru victime.

O maşină de teren nu se ştie încă din ce cauză a ieşit în decor şi s-a răsturnat.

La faţa locului intervin echipaje  SMURD şi poliţie. Circulaţia este blocată momentan.

ACTUALIZARE – Comunicat IPJ Maramureş

În această dimineaţă, la ora 07.50, pe D.J.109F, între localităţile Breb şi Ocna Şugatag a avut loc un eveniment rutier în urma căruia patru persoane au fost rănite.

O femeie de 42 de ani, care conducea un autoturism spre Ocna Şugatag, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens, a lovit un cămin de decantare a apelor pluviale, după care s-a răsturnat pe câmp.

În urma accidentului, patru persoane cu vârste cuprinse între 14 şi 70 de ani, pasagere în autoturism, au fost transportate la Spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto – Alex Brânduşan

Te-ar putea interesa si

DECIZIA INSTANȚEI: Faptele de care era acuzat primarul CHERECHEȘ S-AU PRESCRIS! Tribunalul a încheiat procesul penal în care era inculpat pentru luare de mită și alte infracțiuni

Vasile Dale

ŞANSĂ LA VIAŢĂ: Un tânăr din Zalău a primit o inimă nouă la clinica din Târgu Mureş. Prelevarea cordului s-a făcut la Spitalul din Baia Mare (VIDEO)

Vasile Dale

MARAMUREȘ – ABUZ ÎN SERVICIU ȘI FAVORITISME LA TESTAREA COVID-19: Au testat toți angajații Consiliului Județean pentru vizita președintelui Iohannis!!!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.