BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

I-A RUPT UNIFORMA POLITISTULUI: UN SOFER BEAT A LOVIT DOUA MASINI SI A FUGIT. APOI A AGRESAT POLITISTII (GALERIE FOTO EXCLUSIV)

Caz socant in localitatea LAPUS, judetul Maramures. Un sofer beat crita a distrus doua masini parcate, dar si-a continuat drumul. Oamenii au cerut ajutor la 112 iar politistii au mers la domiciliul individului. Acolo, suspectul a devenit agresit si a sarit la politisti. Unul dintre ei a ramas fara uniforma, aceasta fiindu-i rupta. Intr-un final a fost incatusat.

Incidentul s-a produs pe drumul judetean 171 pe raza localitatii Lapus. Din primele informatii se pare ca un barbat nascut in Grosii Tiblesului, cu domiciliul in Lapus a urcat la volanul unui autoturism Ford cu toate ca ar fi consumat bauturi alcoolice.

La un moment dat acesta a lovit doua masini ce erau parcate regulamentar. Nu a oprit la fata locului, ci si-a continuat drumul fara sa ii pese de nimic. Mai multi localnici au vazut intreaga grozavie si au sunat la politie.

Imediat un echipaj al politiei s-a deplasat la fata locului, iar apoi la domiciliul suspectului. Acolo acesta a devenit agresit cu cei doi politisti. A refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest. Ba mai mult, a sarit sa ii bata pe politisti.

Pana cand individul a fost pus la pamant si incatusat, unul dintre politisti a ramas fara uniforma, aceasta fiindu-i rupta de suspect.

Barbatul a fost dus la sediul politie pentru audieri. Se pare ca politistii ii vor intocmi dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj, conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, fuga de la locul accidentului.

Vom reveni cu declaratii oficiale.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO, VIDEO: Iarna îşi intră în drepturi. Ninge la Cavnic şi în Pasul Gutâi (actualizare)

Redactie

FOTO/VIDEO: Pompierii militari din zona Borșa – Vișeu au o autospecială nouă de intervenție la incendiile de pădure

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Percheziţii la OS Tăuţi şi la vila şefului de ocol din Iadăra. 4 ingineri silvici anchetați (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.