Maramuresul Istoric

BĂNUIT DE FURT: Tână de 16 ani, reţinut de poliţiştii din Vişeu de Sus

La doar câteva ore de la sesizare, poliţiştii din Vişeu de Sus au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr din oraş, bănuit că a sustras portofelul unei femei. Acesta urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ieri, 15 aprilie, la ora 11.00, o femeie i-a sesizat pe poliţiştii din Vişeu de Sus, prin SNUAU 112, că a observat un bărbat care a sustras portofelul unei femei.

Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe victimă, o femeie de 69 de ani, din oraş. Aceasta a declarat că o persoană necunoscută i-a sustras portofelul, în care avea 600 de lei şi cheile de la locuinţă, în timp ce se deplasa pe strada Aleea Eroilor.



Poliţiştii au demarat activităţile specifice pentru identificarea autorului şi la câteva ore au identificat un tânăr de 16 ani, din oraş, bănuit de comiterea faptei. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Minor plecat de la domiciliu găsit de polițiști. Tatăl îi acuză pe oamenii legii că l-ar fi agresat pe copil și pe el l-au amenințat cu arma (actualizare)

Redactie

MUNŢII RODNEI / ACTUALIZARE: Un turist şi-a pierdut viaţa. Maşinile Salvamont sunt sub sechestru. Salvamontiştii borşeni vor interveni de azi înainte cu o trăsură cu cai (FOTO)

Vasile Dale

NE ARD MUNTII: VF TOROIAGA DIN BAIA BORSA CUPRINS DE FLACARI. INTERVIN POMPIERII MILITARI SI CIVILI. 30 hectare de pădure alpină afectate de incendiu (GALERIE FOTO, VIDEO – ACTUALIZARE2)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult