Maramuresul Istoric

TRAGEDIE LA SIGHETU MARMAŢIEI: Bărbat de 66 de ani, ucis de o şoferiţă din Crăciuneşti

În dimineaţa de marţi, la ora 07.20, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe strada Tepliţei din Sighetu Marmaţiei.


Verificările efectuate au relevat că o tânără de 26 de ani, din Crăciuneşti, care conducea un autoturism, s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism şi a surprins şi accidentat un pieton care se deplasa pe acostamentul din partea stângă a părţii carosabile.

Pietonul, în vârstă de 66 de ani, domiciliat în localitatea Tisa, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital unde, la câteva ore a decedat.

În momentul accidentului conducătoarea auto nu se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri legale.



Te-ar putea interesa si

VIȘEU DE SUS: ARESTAT PREVENTIV – A încălcat un ordin de protecție și a mers la locul de muncă al fostei concubine amenințând-o cu moartea

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO / ACTUALIZARE: Șofer inconștient la BORȘA. Copilaș ținut în picioare pe scaunul din față al mașinii. În urma imaginilor poliţia s-a sesizat din oficiu

Vasile Dale

VIDEO – O femeie în vârstă de 90 de ani a supraviețuit în pădure peste 30 de ore pe un frig pătrunzător. Și-a găsit un adăpost unde s-a adăpostit de ploaie (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult