Eveniment

BOOKURIE: Târg de cărţi în Piaţa Cetăţii din Baia Mare

Rotaract Baia Mare organizează sâmbătă, începând cu ora 19:00, la braseria La Tour din Piața Cetății, târgul de cărți caritabil Bookurie fără etichetă.


Scopul evenimentului îl constituie strângerea de fonduri necesare achiziționării hranei și a medicamentelor pentru patrupedele găzduite la adăpostul de câini din Baia Mare.

Conceptul târgului este unul inedit: în schimbul unei donații, participanții vor putea să-și aleagă o carte dintre cele puse la dispoziție de către organizatori, fără a cunoaște însă titlul și autorul acesteia.



Cărțile sunt împachetare în hârtie, pe aceasta fiind notat un cuvânt sau o sintagmă sugestivă pentru volumul respectiv.

Cei care vor să sprijine această cauză sunt așteptați în număr cât mai mare să înbine utilul cu plăcutul, petrecându-și seara de sâmbătă într-o atmosferă relaxantă, în compania altor iubitori de animale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: TRAGEDIE LA PISCINA – UN BARBAT A FACUT INFARCT INTR-UN BAZIN DE LA CENTRUL SPA SENECA DIN BAIA MARE SI A MURIT (FOTO/VIDEO SOCANT)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Panică în Baia Mare într-un bloc de pe strada Bucovinei după ce alarma de gaz dintr-un apartament s-a pornit

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Cadavrul unui tânăr scos din apa unei balastiere din Sarasău (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult