Eveniment

TRAGEDIE LA SATU MARE – ACTUALIZARE : Mai multe victime după impactul a două autobuze. 12 răniţi, două persoane încarcerate

Plan roșu de intervenție la Satu Mare după o coliziune între două autobuze. Mai multe persoane au fost rănite. La fața locului s-au deplasat echipaje multiple ale pompierilor, poliției și Serviciului Județean de Ambulanță.

Accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate. Martorii au declarat pentru PresaSM că șoferul autobuzului înmatriculat în județul Satu Mare a încercat să intre pe drumul principal, dar nu a acordat prioritate autobuzului înmatriculat în județul Cluj, care circula regulamentar.

12 persoane au fost rănite în urma accidentului. O persoană este în stare critică după ce a ajuns sub roțile autobuzului.

Unul dintre șoferi a fost și el grav rănit și a avut nevoie de intervenția echipelor de descarcerare pentru a putea fi scos afară din autobuz. Restul victimelor au suferit traumatisme ușoare și primesc îngrijiri medicale.

La locul accidentului au fost mobilizate mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ale Serviciului Județean de Ambulanțe și echipaje ale Poliției Rutiere.

Sursa: PresaSM.ro

Actualizare – INFORMAŢIE DE PRESĂ ISU SATU MARE

Accident rutier între 2 autobuze cu 2 victime încarcerate

​În cursul zilei de azi, la ora 07:10, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, prin coliziunea a două autobuze, pe drumul european E81, la ieșirea din municipiul Satu Mare.

Pentru asigurarea intervenției de urgență integrate, începând cu ora 07:11 a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La faţa locului s-au deplasat forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu trei autospeciale cu modul de descarcerare grea, două ambulanţe tip S.M.U.R.D. (Echipaj de Prim Ajutor Calificat și Terapie Intensivă Mobilă) şi 5 ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare. A fost prealertată Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, în vederea pregătirii pentru primirea unui număr mai mare de victime, respectiv a fost prealertat un echipaj cu elicopter SMURD.

​În urma impactului dintre cele două autobuze au rezultat 12 victime, dintre care două încarcerate (unul dintre șoferi) și o persoană de sex feminin, în vârstă de 29 de ani, care a fost proiectată prin geam și a fost prinsă sub roata autobuzului. Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea celor două victime, care au fost preluate de către personalul medical prezent la fața locului și au fost la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

​Pentru celelalte 10 persoane s-a intervenit în vederea acordării primului ajutor medical și transportarea lor la spital.

Te-ar putea interesa si

INCREDIBIL: 323 dosare a scos din Parchetul Sighetu Marmației grefierul instituției. A fost trimis în judecată pentru comiterea a 5 infracțiuni

Redactie

TRAGEDIE LA BUDEȘTI: O femeie a căzut în albia pârâului Oanța și a murit

Vasile Dale

ACTUALIZARE VIDEO – SCANDAL: Polițist de la Șomcuta Mare filmat aruncând gunoaie dintr-o mașină în cartierul Ferneziu. Același polițist implicat într-o bătaie la o petrecere în pandemie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.