BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

BIZONII DIN TRAFIC: PROASPAT MONTATI DEMOLATI DE UN SMECHER DIN BUCURESTI. A FOST GASIT DE POLITIA LOCALA (FOTO)

Zilele trecute autoritatile locale au montat stalpisori in zona trecerilor de pietoni din municipiul Baia Mare. Au facut acest lucru pentru ca soferii sa nu mai poata parca in imediata apropiere a trecerilor pentru pietoni, reducand astfel vizibilitatea celorlalti conducatori auto si implicit pentru protejarea pietonilor in timp ce traverseaza strada.

Toate bune si frumoase pana cand un bizon cu un BMW X6 a reusit performanta de a parca in asa fel incat a urcat cu roata fata stanga pe unul dintre stalpisori, distrugandu-l.

Imediat baimarenii au facut fotografii pe care le-au postat pe paginile de socializare. O astfel de fotografie ne-a fost trimisa de Laurentiu. Aceasta a fost realizata pe bulevardul Traian din Baia Mare, unde un BMW X6 a distrus un astfel de stalp proaspat montat.



Politia Locala Baia Mare s-a autosesizat si a identificat conducatorul auto in persoana unui barbat din Bucuresti. Acesta urmeaza a fi amendat cu 300 lei pentru fapta sa.

Vom reveni cu detalii si amanunte.

Te-ar putea interesa si

CAZUL DE LA VIȘEU DE SUS: Fondatorul taberei de reeducare, arestat pentru că ar fi bătut minori, este apărat de localnici

Vasile Dale

PROTEST ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL DIN MARAMUREŞ: Sindicaliștii Spiru Haret au purtat banderole tricolore la cursuri şi la celelalte activităţi

Vasile Dale

FOTO ȘOCANT – TRAGEDIE: Un maramureșean și-a pierdut viața la ieșirea din Răstoci pe DN1C (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult