BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

SOC LA POIENILE DE SUB MUNTE: UN LOCALNIC SI-A INJUNGHIAT CU SALBATICIE SOTIA PANA A OMORAT-O (ACTUALIZARE)

Fapte groaznice azi-noapte intr-o familie din Poienile de Sub Munte, zona Solotean. Dupa o cearta intre cei doi soti s-a ajuns la crima. Cei doi aveau copii.

Totul se pare ca a pornit dupa ce barbatul ar fi consumat bauturi alcoolice cu sotia lui in varsta de 44 ani. De la discutii contradictorii barbatul a pus mana pe un cutit din bucatarie si si-a injunghiat sotia.

In urma loviturilor primite femeia a decedat, medicii nu au putut decat sa constate decesul.

Politistii au fost sesizati prin 112 despre incident. Sositi la fata locului au demarat cercetarile sub coordonarea procurorului criminalist de la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures.

Suspectul a fost retinut pentru comiterea infractiunii de omor si dus la audieri. Apoi a fost internat la Sighet pentru expertiza psihiatrica de specialitate. Daca aceasta va confirma faptul ca a avut discernamant suspectul urmeaza sa fie prezentat in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

ACTUALIZARE – PARCHETUL DE PE LANGA TRIBUNALUL MARAMURES

rocurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, au dispus la data de 24.04.2018 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de suspectul Prială Dumitru  , pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin.1, coroborat cu art. 199 alin.1 Cod penal, susnumitul dobândind calitatea de inculpat.

Din probatoriul administrat până în prezent rezultă că în noaptea de 23/24.04.2018, în jurul orei 0100 , pe fondul unui conflict izbucnit între inculpat şi soţia sa, victima P.M. , inculpatul i-a aplicat acesteia o lovitură puternică cu un cuţit de bucătărie, în zona toracică posterioară stângă, cauzându-i o plagă înţepat-tăiată penetrantă cu interesare pulmonară, care i-a provocat un hemotorace masiv (acumulare de sânge în cavitatea pleurală), fapt care a condus la decesul victimei.

La data de 25.04.2018, dosarul a fost înaintat Tribunalului Maramureş cu propunere de arestare preventivă a inculpatului Prială Dumitru, aflat în stare de reţinere.

Precizăm că, punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

ACTUALIZARE – TRIBUNALUL MARAMURES

Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 21/DL/25.04.2018, pronunţată în dosarul nr. 893/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25 aprilie 2018, până la data de 24 mai 2018, inclusiv, a inculpatului P. D., în vârstă de 48 de ani, cu antecedente penale, domiciliat în Poienile de Sub Munte, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. de art. 188 al. 1 Cod penal coroborat cu art. 199 al. 1 Cod penal.

Pentru a dispune arestarea preventivă  a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 24.04.2018, în jurul orei 01.00, după ce a consumat alcool la domiciliu împreună cu soţia sa, pe fondul unui conflict izbucnit între aceştia, i-a aplicat soţiei o lovitură puternică cu un cuţit de bucătărie în zona toracică posterioară stângă, cauzându-i o plagă înţepat-tăiată penetrantă cu interesare pulmonară, care i-a provocat un hemotorace masiv (acumulare de sânge în cavitatea pleurală), fapt care a condus la decesul acesteia.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Te-ar putea interesa si

ÎNŞELĂCIUNE ŞI FRAUDĂ: Urmărire penală „in rem” după ce conducerea Uniunii Ucrainenilor din România ar fi accesat ilegal bani de la bugetul de stat (FOTO DOCUMENT)

Vasile Dale

FOTO: Îşi spală imaginea sau ”scenarită” de film prost la ADI Deşeuri – “mită” pentru gunoieri

Redactie

Condamnaţi în Arad pentru contrabandă, patru bărbaţi din Petrova au ajuns după gratii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.