BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

Răzbunare sau accident?: Atelier auto din Repedea mistuit de flăcări. Trei autobuze distruse (galerie foto)

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineaţă la Repedea, la un atelier auto. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii din Vişeu de Sus, dar şi pompierii civili din Repedea, Ruscova şi Poienile de Sub Munte.


Şi sătenii au sărit în ajutorul pompierilor pentru a opri vâlvătaia, mai ales că atelierul era construit din lemn şi în interior se aflau trei autobuze. Mijloacele de transport erau folosite pentru transportul elevilor la şcoala din comună, dar şi la liceul din Vişeu de Sus.

Proprietarul atelierului şi autobuzelor spune că e posibil ca focul să fi fost pus intenţionat, pentru că de curând a reclamat la poliţie un bărbat din Poienile de Sub Munte care făcea piraterie pe ruta folosită de el.

La faţa locului au ajuns criminaliştii de la poliţie, care împreună cu pompierii vor stabili cauza producerii incendiului.

De asemenea, pagubele urmează să fie evaluate.

Vom reveni cu amănunte

Te-ar putea interesa si

SCANDAL URIAȘ LA AEROPORTUL INTERNAȚIONAL MARAMUREȘ – Sex sau viol în scara unui bloc din Baia Mare. Protagoniști: șefa unui birou și unul dintre subalterni (actualizare)

Vasile Dale

ACUZAŢII GRAVE: Sălăjenii se plâng de firma de catering din Maramureş care livrează mâncarea la şcolile din Ileanda

Redactie

DNA: Fostul șef al SPCRPCIV Maramureș, Donciu Viorel a fost trimis în judecată. La fel și consilierul județean PRO România, Adrian Filip dar și comisarul de poliție Vasile Belea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.