BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Incredibil! Pe surse: Micuta ucisa si violata va fi deshumata. Probele ADN ar fi fost prelevate incorect. Anchetatorii infirma

Trupul Esterei, micuța violată și omorâtă cu bestialitate în Baia Mare, va fi deshumat. Probele ADN nu sunt concludente, deoarece nu s-au prelevat corect!

Sunt aproape două săptămâni de când a fost omorâtă micuța Estera.

Cercul suspecților s-a restrâns la 6 indivizi, ancheta bate însă pasul pe loc.

Conform unor surse, probele ADN nu sunt concludente, deoarece nu s-au prelevat corect, astfel că trupul Esterei va fi deshumat pentru a se recolta noi probe.

Părinții fetei sunt foarte amărâți, ei au declarat că sunt supărați, nimeni nu-i caută, niciun psiholog n-a luat legătura cu ei. Cei mai afectați sunt cei doi frați, cei care au găsit-o pe Estera, în clădirea dezafectată.

Mama a declarat: “Cum o chinuit-o pe fetița mea, n-a avut suflet, n-a avut milă”. (Sursa info – JurnalMM.ro)

ACTUALIZARE

S-a reluat firul acțiunii din ziua dispariției Esterei iar anchetatorii nu au nici o informație despre ultimele două ore din viața micuței. Au fost audiați sute de martori dar până în prezent nu s-a găsit nici un indiciu, pentru acel interval orar.

Problema deshumării nu se pune în acest moment în discuție, conform anchetatorilor , aceștia susțin ca probele au fost recoltate corect .

”Probele ADN au fost prelevate corect motiv pentru care nu s-a pus și nu se pune problema, cel puțin în acest stadiu al anchetei, a unei exhumări.  Avem rezultatele acestor probe care indică prezența mai multor ADN-uri la locul faptei. Rezultatele au ieșit și sunt comparate cu cele existente în bazele de date. Trebuie să ținem cont și de faptul că au fost alterate niște urme pentru că mai multe persoane au intrat în acea zonă și au atins și chiar mutat cadavrul copilului”, a declarat  prim-procurorul adjunct  Bogdan Gabor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureșpentru libertatea.ro.

E OFICIAL: NICIUN SUSPECT IN CAZUL UCIDERII FETITEI DE 5 ANISORI DIN BAIA MARE. S-AU TREZIT ANCHETATORII SI COMUNICA CU PRESA

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Porci mistreți morți pe Valea Stejerei din Stejera

Vasile Dale

Ultima ora: Impact intre un BMW si un VW pe bd Decebal din Baia Mare (foto)

Vasile Dale

FOTO / APEL UMANITAR: O familie din Valea Nistrului a rămas fără gospodărie în urma unui incendiu

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.