Recomandate

TRAGEDIE ÎN ITALIA: O şoferiţă de TIR din Jibou a decedat în parcarea unei benzinării. Ea lucra pentru o firmă de transport din Baia Mare. Apel umanitar pentru ca Gabriela să fie repatriată

Plecată în căutarea unor vremuri mai bune pentru pentru cele două fiice pe care le avea, Gabriela Aiban s-a înhămat unei munci specifică bărbaţilor. Marţi noaptea, în timp ce se afla la volan pe o autostradă din Italia, sălăjeanca s-a simţit rău şi s-a stins din viaţă în parcarea unei benzinării. Acum, cunoscuţii fac un apel umanitar pentru ca trupul neînsufleţit să fie repatriat.


Când nu avea nici 30 de ani, Gabriela Aiban şi-a luat destinul în mâini şi a devenit şofer de tir. O muncă pe care o practică bărbaţii, de altfel o muncă foarte bănoasă.

Pentru a-şi întreţine familia cu cele două fetiţe de 11, respective 13 ani, femeia originară din Jibou a început să facă drumuri în străinătate încă din anul 2014.

În paranteză, trebuie precizat că Gabriela s-a stabilit de ani buni în satul Fabrica din comuna Gârbou, acolo de unde se trage soţul ei, scrie Sportul Sălăjean.

Timp de trei ani, a lucrat pe un camion pentru o firmă din Ungaria.

Din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când “şoferiţa” făcea un transport în Italia.

Joi noaptea, în jurul orei 2.00, în timp ce se afla la volanul TIR-ului, s-a simţit rău dintr-o dată. A oprit într-o benzinărie de lângă localitatea Imperia şi acolo şi s-a stins în viaţă!?

Autorităţile locale au început cercetările, dar până când vor veni rezultatele de la au autopsia, familia şi rudele trebuie să se organizeze pentru a pregăti repatrierea trupului neînsufeţit.

O cunoscută a femeii decedată a făcut un apel umanitar pentru ca Gabriela să poată fi repatriată în ţară.

Sub titlul “Un înger a plecat la Dumnezeu!”, doamna Julia Stănescu a făcut un apel pe reţelele de socializare către oamenii cu suflet mare. În mesaj, respectiva doamnă a precizat că Gabriela le-a lăsat în Sălaj pe Marissa de 13 ani si Larissa de 11 ani, împreună cu tatăl lor.

“… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi. Aş dori să ajutăm fiecare câte puţin către familia rămasă în urma Gabrielei. Vă rog să donaţi cât vă puteţi permite în contul surorii şi naşei fetelor: Ana Maria Băbănaş, la Barclays Bank sortcode 20-30-89 cont 23191087. Ştiu, toată lumea crede că nu putem fi uniţi, dar nu este adevărat, iar ultimele campanii de strângere de fonduri pe facebook au funcţionat, iar oamenii chiar au întins o mână de ajutor altor oameni. Vă mulţumesc pentru răbdarea de a citi mesajul şi pentru ajutorul oricat de mic acordat”, se arată în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

sursa: Sportul Sălăjean

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT PE STRADA VICTORIEI: Pasagerul unui autoturism a ajuns cu capul în parbriz (FOTO)

Vasile Dale

PRIMIM DE LA CITITORI: Vezi cum au fost posibile inundațiile din zona fostei Centrale Miniere din Baia Borșa. Prin FURT (galerie foto – actualizare)

Vasile Dale

ACŢIUNE SALVAMONT: Bărbat de 78 ani rătăcit după ce a plecat la ciuperci în vf Prislop, căutat de salvamontişti. Bătrânul a fost găsit – VIDEO (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.