Eveniment

REPLICA: PATRIA BANK A DEMARAT O ANCHETA INTERNA IN URMA SITUATIEI INGRIJORATOARE DE LA AGENTIA DIN BAIA MARE

Conducerea Patria Bank a remis un comunicat prin care oferă drept la replică cu privire la situația îngrijorătoare despre care vasiledale.ro a informat opinia publică (citește AICI).

Vă redăm mai jos, integral, punctul de vedere al Patria Bank cu privire la incidentul petrecut la agenția din Baia Mare.

„În legătură cu incidentul semnalat la Agenţia Patria Bank din Baia Mare a fost demarată o anchetă internă încă de la finalul săptămanii trecute când acesta a fost adus în atenţia noastră.

Din informaţiile pe care le avem până la acest moment, putem menţiona umătoarele:
– La nivel local firma cu care avem contract de salubrizare nu a respectat contractul şi a depozitat gunoiul menajer într-un loc nepermis.

– În ceea ce priveşte documentele lizibile care s-ar fi aflat în sacii menajeri, vorbim de o încalcare a procedurilor interne, situaţie care este analizată urmând a fi luate masuri interne şi legale în acest sens.

Menţionăm totodată că informaţiile relatate în articolul publicat nu transpun în totalitate situaţia reală a celor întâmplate, aspect pentru care ne arătăm deschiderea la dialog în vederea unei informări corecte şi complete a publicului.

În Patria Bank depunem toate eforturile pentru respectarea legislaţiei aplicabile protecţiei datelelor cu caracter personal şi informăm clienţii în mod public, transparent şi proactiv, atât în cadrul unitaţilor cât şi pe site-ul public: www.patriabank.ro/datepersonale<http://www.patriabank.ro/datepersonale>.

Mai multe detalii vor putea fi oferite in momentul finalizarii anchetei interne.”

ÎNGRIJORĂTOR: Documente cu adrese personale, carduri cu coduri PIN, nume de conturi, aruncate în zona unei bănci din Baia Mare (foto, video)

Te-ar putea interesa si

FOTO: A traversat „ca prin câmp” – Un șofer din Maramureș a lovit cu mașina o femeie în Satu Mare

Vasile Dale

DEZBATERE: OPORTUNITĂȚI DE FINANȚARE ÎN PARCURILE INDUSTRIALE DE SPECIALIZARE INTELIGENTĂ

Redactie

ACTUALIZARE / Şoferul ucrainean care a ucis un om la Seini a fost arestat preventiv

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.