Tara Codrului

ATENŢIE PĂRINŢI!: La Sălsig un copil s-a rănit cu o petardă

Ieri, la ora 14.30, poliţiştii Secţiei 3 Fărcaşa au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că un băiat în vârstă de 11 ani din Sălsig s-a accidentat în timp ce manevra o petardă.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că minorul a găsit o petardă în şanţul din faţa locuinţei şi i-a dat foc, moment în care aceasta s-a declanşat şi i-a provocat
leziuni uşoare la nivelul feţei şi al ochilor. Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare pentru îngrijiri medicale şi nu a rămas internat.



La fel ca în cazul unor elemente de muniţie şi petardele pot fi periculoase, existând riscul unor răniri grave dacă sunt manipulate necorespunzător.

Poliţiştii reamintesc cetăţenilor faptul că petardele fac parte din categoria articolelor pirotehnice şi că este interzisă folosirea acestora de către persoane neautorizate, nerespectarea prevederilor legale constituind infracţiunea de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Tragedie în Urmeniș – Un tânăr de 20 de ani a fost găsit spânzurat pe prispa casei (actualizare)

Vasile Dale

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ LA BĂIŢA DE SUB CODRU: Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat care şi-a agresat concubina

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: 4 persoane rănite într-un impact violent între două mașini și un tractor la Buzești (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult