BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

NEBUNIE IN BAIA MARE: DOI FRATI AU BATUT MAR CLIENTUL UNUI LOCAL (GALERIE FOTO CITITORI)

Nebunie mare in aceasta seara intr-un local din Baia Mare de pe bulevardul Republicii. Din primele informatii se pare ca un barbat, client in local, a fost lovit crunt cu picioarele in cap de doi frati, unul recidivist se pare. Victima a primit prim ajutor de la un echipaj SMURD.

Incidentul s-a petrecut la „Mincinosii”, unde politia si jandarmeria a intervenit in forta. Doi frati, unul recidivist se pare, tulburati de consumul de alcool probabil, au lovit cu picioarele pe un client al localului, lasandu-l inconstient la pamant.

Clientii teraselor din imediata apropiere au intervenit si au incercat sa aplaneze scandalul. Mai mult, un elev de la Scoala de Gardieni din Targu Ocna a incercat sa il imobilizeze pe unul dintre batausi.

Din pacate, amandoi au reusit sa fuga pana sa ajunga politia si jandarmeria la fata locului. Victima a primit ingrijiri medicale de la un echipaj SMURD.

Acelasi viitor gardian i-a sprijinit pe politisti si chiar i-a identificat pe cei doi suspecti in zona Semiluna. Amandoi au fost incatusati si dusi la politie pentru audieri.

Un cititor a surprins imagini foto din timpul scandalului.

Daca aveti fotografii sau imagini video care pot deveni o stire le asteptam pe adresa [email protected] sau direct pe conturile noastre de facebook.

Vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: BAIA MARE DURĂ – De trei zile un bărbat doarme între ghenele de gunoi din zona Barajului Firiza. El susține că fratele lui l-a dat afară din casă

Vasile Dale

Inspector şcolar general adjunct nou la ISJ Maramureş

Redactie

EXCLUSIV: ”Mama mea a fost umilită” – Asfaltare după ”manualul lui Dorel” la Repedea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.