BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

APEL DISPERAT PE FACEBOOK: O FEMEIE DIN CERNESTI ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU PENTRU TRATAMENT. MEDICII AU EXTERNAT-O (FOTO SOCANTE!)

Caz socant la Cernesti. O femeie in varsta de 43 de ani, cu posibilitati materiale extrem de reduse sufera de o afectiune pe care medicii refuza sa o trateze asa cum se cuvine. Cel putin asa sustin cativa oameni de bine ca incearca sa o ajute pe sarmana femeie. 

Oamenii sustin ca femeia a fost internata la Spitalul din Baia Mare, insa a fost externata si i s-a dat tratament la domiciliu. Din pacate, din cauza situatiei materiale precare, aceasta nu si-l permite. 80 de lei la fiecare doua zile!

In ajutorul maramuresencei au sarit cativa oameni de bine din zona Tarii Lapusului. Pe langa sprijinul financiar oamenii au pus mana de la mana si au inceput sa ii repare gospodaria, care sta sa cada.



Intr-o postare pe facebook acestia spus: „Dragi mei, cei care ma cunoasteti si mi-ati fost aproape stiti ca eu nu pot sta deoparte. Stiu ca multi o sa ma judecati si multi o sa ma susțineți. Stiti majoritatea cazurilor de care m-am ocupat au fost copii, copii cu cancer, multi au scapat, doi copi care au decedat. Pui suflet pentru fiecare, plangi odata cu ei, razi odata cu ei.

Nici acum nu pot sta departe 😢simt ca asta este menirea mea pe acest pamant, sa pun suflet si sa imi ajut aproapele. Am un caz cu un adult de aceasta data.

Violeta are 43 ani si are un baiat de 18 ani cu probleme psihice. Dansa are o boala incurabila, o sa vedeti poze mai jos. Femeia este din Cernesti. Cativa localnici si o doamna cu suflet mare, dar si o d-na de la Primarie incearca sa o ajute, insa lucrurile nu merg asa cum ar trebui. Trebuie sa ne mobilizam mai mult. Ea trebuie sa traiasca in curatenie si au nevoie de o baie proprie. Are nevoie de mancare. Are nevoie de o crema care este foarte scumpa: 80 lei si îi ajunge doar doua zile. Are nevoie de imbracaminte, mobila, pat, de tot ce trebuie la o casa. Baiatul cel mic desi are 18 ani este exact ca un copil de 5 ani si isi doreste o piscina din aceia din plastic (daca este cineva care are si nu o mai foloseste).

Daca exista cineva care stie un doctor sa ii ducem analizele sa le citeasca. Am vrea sa o ducem si in afara tarii pentru ca din spitalul din Baia Mare a fost externata. Cei care sunteti din Baia Mare puteti trece pe la dansa cu mancare pentru ca nu are ce pune pe masa” este apelul disperat al celor care o sprijina.

Conform analizelor, medicii spun ca femeia din Cernesti sufera de elefantiaza, erizipel ulcer varicos, cangrena.

Atentie: fotografiile va pot soca!

Te-ar putea interesa si

Consilier local USR, Horia Buhan: Baia Mare, CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ la risipirea banului public

Vasile Dale

PORTRET DE JANDARM: Performanţele sportive ale plt. adj. șef Silaghi Florin Vicențiu, din cadrul Detașamentului 2 Jandarmi Baia Mare

Redactie

ACTUALIZARE: Patru victime, printre care doi copii, în urma unui accident petrecut la Valea Chioarului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult