Tara Chioarului

CERCETAT ÎN STARE DE AREST PREVENTIV: Un tânăr de 21 de ani din Mireşu Mare are la activ mai multe furturi sin locuinţe şi maşini

foto http://gazetadebistrita.ro/

Cercetat în stare de arest preventiv pentru mai multe furturi

Un tânăr de 21 de ani din comuna Mireşu Mare a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea mai multor furturi şi tentative de furt.


Colaborarea dintre structurile de investigaţii criminale, ordine publică şi criminalistică s-a dovedit eficientă în probarea activităţii infracţionale a tânărului care este bănuit că a sustras bunuri dintr-o locuinţă din comună şi dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Baia Mare.



De asemenea a mai încercat să fure dintr-un dispensar şi mai pătruns prin efracţie într-o locuinţă din Baia Mare, de unde a fugit fără să sustragă bunuri după ce a fost surprins de proprietar.

Pe numele acestuia Judecătoria Baia Mare a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile revoltei de pe Calea Mireșului din Șomcuta Mare. Au acuzat poliția ca ar fi agresat o localnică doar că victima a recunoscut și a depus plângere împotrivei vecinei

Vasile Dale

Ioan Mătieș, primar Mireșu Mare: consilierii PMP nu vor INVESTIȚIA Aqua Park. Au dat dovadă de AGRESIVITATE cu URLETE și ȚIPETE (comunicat)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – PANICĂ LA ȘOMCUTA MARE: Pacientă dusă cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase. Este soția unui polițist și ar fi putut intra în contact cu suspecți la banca din oraș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult