Maramuresul Istoric

ÎNŞELĂCIUNE: Sighetean este cercetat pentru că a păcălit 11 persoane oferindu-le spre vânzare lemne de foc. Până în prezent s-a stabilit un prejudiciu de peste 8.000 lei

Un bărbat de 33 de ani din Sighetu Marmaţiei a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea mai multor înşelăciuni.

Poliţiştii sigheteni au reuşit să documenteze activitatea infracţională a bărbatului care este bănuit că în perioada septembrie 2017 – mai 2018, prin folosirea de nume şi calităţi mincinoase, a oferit spre vânzare lemne de foc unui număr de 11 persoane, solicitând şi primind de la acestea diferite sume de bani, cu titlul de avans.

Ulterior contacta telefonic victimele, atribuindu-şi calitatea de angajat al unor societăţi comerciale care au ca obiect prelucrarea lemnului, pentru a le insufla acestora convingerea că lemnele urmează să fie livrate. Din verificările efectuate până în prezent s-a stabilit un prejudiciu total de peste 8.000 lei.

Bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Te-ar putea interesa si

VIŞEU DE SUS: A condus sub influența băuturilor alcoolice şi s-a ales cu dosar penal

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: S-au ales cu dosar penal după ce au încălcat ordinul de protecție şi au distrus uşa locuinţei fiicei lor

Redactie

AVERTIZARE SALVAMONT: RISC DE AVALANṢĂ in Muntii Rodnei şi Munţii Maramureşului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.